Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 283.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Психолог - це не медична спеціальність, освіта потрібна психологічна, вона не в медичних університетах здобувається. Медична спеціальність - це психіатрія, але здоровим людям з просто психологічними проблемами варто триматись подалі від психіатрів)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mikolaj
    wrote on last edited by
    О там треба жах насправді ))
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Психологу не потрібна в Україні медична освіта Це вважається соц наукою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    От цікаво... Ніколи не мав справи з українськими психологами, але зараз бачу в українських групах такий же потік реклами як від б'юті-майстрів. При чому психологи виглядають дуже молодими людьми 25-27 років. В Україні не треба спеціальної медичної чи довкола медичної освіти та ліцензування для ведення практики психолога? Моя тітка колись в Україні мала приватну психіатричну практику, але там ліцензування та профільна медична освіта були вимогами. В Манітобі, для прикладу, ліцензію психолога може отримати тільки людина, яка має ступінь доктора в психології та місцеву освіту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Мене колись відправили до психіатра для отримання доступу до роботи з наркотиками, я в лікарні працювала. Всі, хто працює з морфіном, мають отримувати цей доступ. А я ще така малютка була, років 18) І психіатр каже: для мого підпису або я даю тест, або платите 50 грн в фонд підтримки лікарні. Я, звичайно, сказала тест, мені дали тест на 4 листочках і там треба було поставити "так" чи "ні" на всякі твердження, типу "Я ніколи не била людей", "Я ніколи не кричу на людей в публічних місцях", "Я ніколи не розбиваю предмети під час сильних емоцій", таке. І я всюди поставила ні - не била, не розбиваю, і думала ще, на кого це розраховано, реально хтось, хто прийшов за доступом до роботи з наркотиками, розкаже, що розбиває предмети? А виявилось, там треба було всюди ставити "так" - так, не била людей, не розбиваю. Там просто все було дуже дивно зформульовано. В результаті в цьому тесті у мене вийшов такий рівень агресії і схильності до імпульсивної поведінки, що мене ледве випустили звідти і я вже побачила в своїй голові майбутнє в будівлі без ручок на дверях. Неприємно, звичайно, було)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Вища освіта то магістр психології чи може бути і бакалавр психології і займатися консультаціями? Я маю на увазі в Україні
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Якщо дійсно проблеми є, то їх треба вирішувати, підшукавши когось нормального)
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, я деталей не знаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t355781624T Offline
    t355781624T Offline
    🍉0100111011010🍉
    wrote on last edited by
    Від наших «психологів» з корочкою за 10 тищ гривень потім черешнею станеш, якщо дійсно проблеми є🌝
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Не розбираюся в психологах, але я би пішла до психолога що теж має досвід життя в інших країнах. А не плавно переїхав з квартири батьків в квартиру партнера на сусідню вулицю. І ото і всі його переїзди
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Цікаво, бо в Канаді психологія - це природнича наука. Psychology is included on the National Science Foundation's (NSF) roster of recognized Science, Technology, Engineering and Mathematics (STEM) disciplines.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    в Україні не існує ще поки в принципі такого поняття як ліцензія для немедичних психологів
    1 Reply Last reply
    0
  • t5524472929T Offline
    t5524472929T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх з новим 2025 роком. Плануємо перший рейc з України Ком потрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5716272752T Offline
    t5716272752T Offline
    Bakha
    wrote on last edited by
    Я правильно розумію, що у більшості людей проблеми пов’язані саме з Канадою? (Такси, погана робота) Тобто це не особисте життя, не рефлексія щодо минулих травм чи накручування, а саме буденні, земні проблеми Канади? Чи, можливо, це просто якась атмосфера тут викликає стан, у якому людина починає задумуватись про все те, що я перерахував вище? Просто у мене таке відчуття, що навіть якби я зараз опинився десь у райських умовах, то все одно відчував би себе так само подавлено.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Знаю кількох психологів з України, які тут побудували свою успішні практики, але як life coach
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Наскільки я знаю, то до нарколога. Але не до психолога точно, так
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Для людей, які мають проблеми із наркотиками чи алкоголем пряма дорога до психіатра, а не психолога.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Так, це коуч. У коучів немає вимог до сертифікації, у психологів є, без освіти не можна назватись психологом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Так то може не психолог, а коуч? Якщо без ліцензії психолога. Але я в цьому не розумію
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Так не має штрафів за таке Маю на увазі що навіть без ліцензії за консультації не буде нічого Корочки просто долають ваги 🫡
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags