Українська Манітоба
-
Мені здається, що проблеми повʼязані не з Канадою, як такою, а з самим фактом «життя іммігранта» в іншій країні. В сенсі, що таке ж відчуття могло накрити і в Австрії, і в Аргентині, і ще десь, де людина зіштовхнулась з «таксами, поганою роботою». Більшість іммігрантів це відчувають в якийсь момент. В тій чи іншій мірі - когось криє дуже сильно, прям до стану депресії, когось слабше, до стану «якесь млять все униле навкруги, та і хєр з ним». У когось це швидко проходить, у когось може тягнутися довго. Універсальної пігулки немає, нажаль. Наведені вище поради звернутися до спеціаліста підтримую. Ще можна спробувати зосередитися на актівітіз, які персонально вам приносять задоволення (тільки якщо це не бухлішко - воно лише інтенсифікує стан в довгостроковому періоді). Ну, типу, «я зараз на роботі, яку ненавиджу. Ну та і хєр, мені залишилося ще… 2 години сьогодні, і зміну завершено, і я піду (додому грати в Хбокс/в кафешку з улюбленими суші/грати в Монополію/додивлятися фінальну серію серіалу під ковдрою на мʼякій подушечці/читати нову книжку, там такий сюжет розгортається/робити відео дзвінок друзям в іншому місті/краіні, так класно з ними спілкуватися, тощо). А робота ця срана - це таке, це просто спосіб мати гроші, щоб робити оте, що мені подобається.
-
Сорі що влажу з порадою, я би ще і в електроном вигляді ті фото зробила і роздруковані пару екземплярів;)
-
Знайома робила тут для двох дітей. Вона подавала документи у Оттаві
-
Фото обов'язково треба роздрукувати, вони його сканують.
-
Я теж в цієї жінки робив фото.
-
Антидепресанти може і звичайний терапевт прописати, не обовʼязково тільки психіатр.
-
Ще вимушена міграція × вдвічі або втричі всі моменти психологічного характеру, які з'являються під час міграції спланованої (економічної), тобто коли людина свідомо обрала країну, міграцію, як свій шлях. І в більшості навіть в такому випадку людина стикається зі всіма стадіями адаптації (Honey moon, Culture shock etc.). А під час вимушеної міграції накладається птср (якщо людина була свідком якихось травмуючих подій), депресія (хоча і при економічній міграції є однією з стадій у процесі адаптації), травма втрати і т.і. Короче, еміграція - маленька смерть. І підтримка громади надзвичайно важлива!
-
А як можна онлайн отримати освіту в Україні, хіба не треба їздити на сесії? Просто цікаво)