Українська Манітоба
-
Дуже класно, що вам дозволили робити здавати онлайн) А перша освіта у вас в якій сфері?
-
Я доречі магістерську роботу писала на тему "Особливості психологічної дезадаптації українців в умовах вимушеної міграції " та описувала саме вимушену міграцію українців до Канади
-
Взагалі іншій) Залізниця. Організація перевезень і управління на транспорті. Доречі, чи хто працює на залізниці тут?
-
Чула тільки про роботу на вантажних поїздах, де треба мати паспорт канадський, бо поїзди їздять в США, плюс тижнями вдома не буваєш.
-
Так і є 👌
-
Маю 9 років досвід з України, та коли почав знайомитись з структурою залізниці тут, то дав задню, через те що хочу жити з дружиною, а не їздити по готелях, ну і плюс після українських вантажонапруженостей Манітоба здається зовсім не перспективною в цьому плані… Манітоба як малодіяльна неелектрифікована ділянка десь на кордоні з Молдовою…
-
Зараз під час війни багато людей вчаться онлайн з-за кордону і отримують дипломи.
-
Дякую велике за підтримку! Справа в тому, що практично все, що Ви описали, я робив у своєму житті, а деякі так тривалий період і здається, що мозок уже сприймає це як щось звичне, тобто більше не дає мені дофаміну. Нещодавно, після довгого періоду, я сходив у басейн і абсолютно нічого не відчув, взагалі нічого в душі.
-
Стало цікаво, який відсоток людей у цьому чаті приїхали в Канаду до 2022 року, А який відсоток вимушені мігранти у зв'язку з війною🤔
-
Може вам котика 😻 завести, така собі pet therapy… деякім допомагає. Я зі своїм постійно базікаю:)
-
оо, зрозуміло, ну і є великий відсоток тих, хто у чаті але не обовязково в Канаді, як я - поки не прилетіла, то у всіх чатах читала просто інформацію.
-
Ого, серьезно 😳? Про шо говорили?
-
Якщо не котика, то хочаб квіточку. Я минулої зими купила собі в супері квіточку за $5. Так касирка ще і замотала її в папір з власної ініціативи!!!! Сказала, інакше квіточка змерзне поки донесу. Це було так зворушливо!!! Пам'ятаю досі
-
Буде опитування? 😁
-
До війни тут було кілька сотен людей.
-
О боже! Це ж супер собака❤️❤️❤️
-
Шерстяна підтримка важлива і головне вислухає з увагою
-
Якраз той час...
-
Мені вже 26, може