Українська Манітоба
-
Щоб не змерзнути треба щось робити :) а не просто вийти. Ковзани може? Чи сніжних ангелів ☺️
-
Нема сенсу опитування проводити. Так і було - кілька сотень. Зважте, що навіть в тих кількох сотнях було дуже мало людей, які живуть в Канаді хоч 5 років на той момент. Були в основному люди, які прибули до Манітоба за підтримки Конгресу Українців Канади за десь 2018-2021 роки. Основна маса усіх учасників усіх українсько-канадських телеграм-каналів - це українці, які прибули до Канади у 2022-2024 роках. Телеграм не був і не є популярним в Канаді. Телеграмом іммігранти навіть з України практично не користувались. Хіба відносно нові іммігранти.
-
Може бути і з країною повʼязано теж, дуже специфічна країна і стиль життя, не всім заходить, ще й довга зима. Хоча звісно це не відміняє стрес від самого переїзду і імміграції.
-
Як варіант, від довгої зими може допомогти трохи відпустка десь посередині тієї зими, наприкінці січня, наприклад. Навіть якщо робота поки що «не альо» і не дозволяє відкласти гроші на поїздку в Мексику, але а) робота «не альо» це тимчасово, з часом буде і зріст карʼєрний, і б) можна просто тиждень провести вдома, відпочити, виспатися, сходити на зимні фестивалі тощо. Якщо цю відпустку в середину зими спланувати, то вже якось легше, мені здається.
-
Так і є, в мене ТГ до війни не було 🫣
-
Капец, він вже більше за ялинку 😂 Гарний 😻
-
Я ж примерзну 🥶
-
t.me/gruntmedia/51369 🤯
-
Так, я теж тримаюсь ок, особливо що листопад був таким теплим і без снігу. І так, поради в чатах щодо взуття щимового використала - на мій 36 купила 38. І якраз супер. І дуже пощастило, що я живу біля зупинки недалеко і різні автобуси до мого місця робити на зупинці через кожні 5 хвилин практично. Не чекаю практично взагалі.
-
Після Києва, Вінніпег зимою дуже теплий. Бо неважливо що там на вулиці, головне в квартирі не 5 градусів бо труби опалення зняли у червні і так ніхто нічого не зробив за пів року🥰