Українська Манітоба
-
Я колись була в Україні в Косино в термальних водах якраз взимку, було десь -2 на вулиці, ще маленький сніжок пішов, класно було. А от в -25 я якось не уявляю.. але мабуть ще крутіше ніж в -2
-
Кхм... Знову труднощі перекладу в чаті 🤭
-
тільки обережно з цим над собою. Не так давно побачив як це робили а кипяток не замерз і прям на обличча.
-
Сильніший, наче. Син колись бавився, то кажись у нього щось пристойне вийшло лише коли -35 було
-
Пам'ятаю, минулої зими друзі мені порадили купити отакі чоботи. Я кажу "Та вон ж негарні фу, це вапще, не-не". Але друзі сказали, що я поки що не розумію в красі, що чоботи красиві і в Канаді в такому якраз і ходять. Ну, я купила. І дійсно, йду я по SkyWalk і якась наркоманка мені каже "які красиві чоботи"
-
Працює
-
А оці різні експерименти з замерзанням кип'ятку миттєво чи мильні бульбашки, оці всі красиві приколи з тік току, це при -25 уже працює, чи треба щоб сильніший був мороз?
-
Дякую, не знала таке. Я поки що все сприймаю на англійській в прямому сенсі лише
-
Хоча іноді я думаю, що було б прикольно завести хом'яка і назвати його Ватсон і звертатись на ви. Типу, Ватсон, ви тільки послухайте, що сьогодні сталося, або Ватсон, не спішіть з висновками, ви оцінюєте ситуацію поверхнево. Але ж хом'як через три роки помре, а хтозна, що буде в житті через три роки і чи не повернеться весь той стрес, який ми з Ватсоном розділимо поки він живий)
-
Це я просто соромлюсь, з друзями я пишу іноземні слова кирилицею 😀 Наші розмови шпигуни не зрозуміють 😀
-
Я як ви! У мене є вазон, він типу росте, але я цим не пишаюсь, з ним ніякого контакту, він сам по собі і тільки воду від мене хоче. А дивлячись на тварину, мені одразу хочеться спати від грузу відповідальності, який вона за собою несе. Коли у тебе перші роки імміграції, а в життя додається тварина, мені це звучить як "а тепер буде те саме, тільки ти без ноги"
-
в деяких країнах поширені платні "собутильніки", які тебе вислухають. А хом'як пан Ватсон безкоштовно)
-
Зараз ще така пора року, що може додатково пригнічувати 😏 В березні буде краще 🤗 ви як до спорту ставитесь? Це допомагає покращити самопочуття і настрій 😊 Пишіть, чим вам допомогти.
-
Вони не зручні, важкі 😞 Але може інші зимові чоботи ще гірші мені немає з чим порівняти....
-
так, я теж ще не зрозуміла такої краси... Але оцей виробник Sorel уже в мене на слуху, мабуть уже наступної зими
-
Дуже дякую вам! Займався 10 років тай боксом, тут теж ходив на ММА місяців 3 а потів забросив.
-
Який чудовий вік 😍😍 все буде добре 🤗
-
ну як безкоштовно) сам хом'як, його будинок, килимок, поїлка, посуд, лампа, іграшки, ліки, вітаміни, корми, крем для лапок, одяг (якщо знімати його для інсти). вислухає він безкоштовно, але ж він утриманець, це навряд чи прям щиро буде
-
Можна нового Ватсона буде купити і бай-бай стрес) А я згідна на рибку в красивому басейні із підсвіткою. Ще й елемент декору! Від хом'яка сміття трохи буде... Шиншилу мала, добре, що поїхала в Канаду і віддала її))
-
Мені колись один знайомий сказав що любов з якімись вигодами дуже схожа на справжню, яка без вигід. І краще така ніж ніякої
22 Jan 2023, 08:02
215250/238002
3 minutes ago