Українська Манітоба
-
ну як безкоштовно) сам хом'як, його будинок, килимок, поїлка, посуд, лампа, іграшки, ліки, вітаміни, корми, крем для лапок, одяг (якщо знімати його для інсти). вислухає він безкоштовно, але ж він утриманець, це навряд чи прям щиро буде
-
можна увімкнути ютуб і подивитись те саме без мороженого корму)
-
ой, ті рибки, те саме - треба чистити акваріум, оті всі підігріви, повітря купувати, потім захочеться якісь рослини туди і якийсь покраще корм і так у моєму холодильнику з'явився морожений корм окремо для рибок) але красиво, так, і заспокоює на них дивитися як вони туди-сюди плавають
-
Якщо у вас є можливість хоча б на вихідні десь виїхати (вилетіти), було б чудово. Іноді потрібна різка зміна обстановки і трошки інший вайб (не такий, як у нас тут). Я коли приїхала в Калгарі, мене прямо припідняло і приплюснуло від того, наскільки там все інакше (не до того, що Вінніпег поганий, просто іноді занадто зливаєшся зі своїм способом життя тут і потрібно дати собі не розрядку, а навпаки заряд)
-
Всі рибки померли 🫡
-
Оце прям моє відношення до всіх акваріумів Подобаються аксолотлі Але собаку на мій погляд і то легше утримувати ніж акваріум