Українська Манітоба
-
А от поляки мають безвіз зі США
-
Я до речі з величезним здивуванням взнав, що навіть ізраїльтянам потрібна віза до США, а така дружня і союзна держава...
-
Це не так. Це про посольство в Києві
-
Якось парадоксально, враховуючи те, що Японія більш дружня країна для України ніж Китай...
-
Вибачте, звідки ви берете інформацію?
-
То що? Турки також у НАТО, а віза їм потрібна:)
-
Бо поляки в НАТО
-
Одна з найдосконаліших візових політик, як раз в США. Є купа досліджень на цю тему
-
У них до усіх є питання хто хоче жити не за їх правилами - неоколоніалізм
-
до Туречинни є питання у США 🙈
-
Тому що візова політика і економіка сусідніх країн мʼяко кажучи бажає кращого. Ви навіть не уявляєте кільки індусів переходять з Канади в США
-
О, маю схожий запит, якщо хтось збирається виїжджати з renovated 2-bedroom unit в Island Park Place (10/20/30/40 Charbonneau Cres) - дайте знати. Безупсішно намагаємось достукатись до менеджементу більше року
-
Я не знаю, чи це конкретно цей кіт мало того алергенного білку виробляє (поки що), чи то у бойіренда толерантність/резистентність розвивається, але він раз на 3-4 дні відчуває що починає свербіти в очах, пʼє пігулку Реактину, і все ок тьфу-тьфу-тьфу )
-
З приводу Ізраїлю здається таки помилився... за гуглив, і написано що до 90 днів громадяни Ізраїлю можуть перебувати у США з метою відпочинку без візи.
-
тільки чомусь кожен рік більше мільйона нових нелегалів))
-
ну насправді, є багато чинників запровадження безвізового режиму. І так, членство в НАТО то не лише один такий чинни. Мені здається, рівень відмов у візах враховується та геополітичні відносини між країнами та ризики таких відносин
-
Аргументуйте
-
Для канадців так. Але на скільки мені відомо,то вони ніяких штампів не ставлять (на Кубі)
-
Навіщо ти туди полетів? Back to the USSR?
-
Канадці мені казали, що то маячня. Вони самі їздять там і там, і немає ніяких проблем
22 Jan 2023, 08:02
215335/238246
less than a minute ago