Українська Манітоба
-
З приводу Ізраїлю здається таки помилився... за гуглив, і написано що до 90 днів громадяни Ізраїлю можуть перебувати у США з метою відпочинку без візи.
-
тільки чомусь кожен рік більше мільйона нових нелегалів))
-
ну насправді, є багато чинників запровадження безвізового режиму. І так, членство в НАТО то не лише один такий чинни. Мені здається, рівень відмов у візах враховується та геополітичні відносини між країнами та ризики таких відносин
-
Аргументуйте
-
Для канадців так. Але на скільки мені відомо,то вони ніяких штампів не ставлять (на Кубі)
-
Навіщо ти туди полетів? Back to the USSR?
-
Канадці мені казали, що то маячня. Вони самі їздять там і там, і немає ніяких проблем
-
Досвіду не маю але вже від декількох людей чула що якщо хочеш по візі у Америку, то у Кубу краще не їхати.
-
До речі, мені тут наші люди казали, що те, що я був на Кубі, погано. Бо американським офіцерам чи консулу може це не сподобатись, і це може бути таким неформальним приводом мені відмовити у візі чи вже при в'їзді. Хто що думає з цього приводу. Хтось вже мав досвід поїздки у США після того як побував на Кубі??
-
Багато, але також багато хто отримує туристичну/студентську візу та лишається там. Але ще більше перебігає з Мексиці.
-
Так ми не канадці
-
Ви все правильно написали. Подібно працює і американське посольство. Видають лише окремі категорії віз в Україні.
-
Яка різниця, займатись шпигунством в комуністичній країні може і свій же американець якщо що. І паспорт і національність тут ні до чого
-
Проблеми не на етапі «прибуття в США», а на етапі розгляду та видачі (не видачі) візи
-
ну то ж канадці, їм не треба ніякі візи в США
-
Бо їм не потрібно нічого, ось що Вам кажуть) А нам потрібно)
-
Теж це чула. Тому на Кубу не поїду
-
Ну правильно, але канадці які були раніше на Кубі не мають проблем з прибуттям в США, правильно?)
-
Підкажіть, отже якщо українець в Україні, то він не може оформити просто турвізу (тільки бізнес та гостьову до родичів). А якщо цей українець не в Україні, а в Канаді, то що, йому візу можуть дати? Як це працює, бо я щось не бачу логіки
-
З канадським паспортом - так, маячня. З паспортом країни, в який треба спочатку отримати візу США, щоб туди потрапити - не маячня.
22 Jan 2023, 08:02
215348/231556
about a minute ago