Українська Манітоба
-
Я не жив при СРСР, то не знаю. Хех, то якби в США так просто було б прилетіти, то я б у США би летів, а так, класно виходить, умови складні щоб в США потрапити, на кубу простіше, і ображатись через те, що я летів туди куди простіше... дурість!
-
Дескримінація ще та
-
Ем, в Кубу літають американські авіалінії і там теж можливо зустріти американців на курортах 👍
-
Так якщо це терористична країна, навіщо туди пускати своїх же американців тоді? Якщо там так небезпечно. В кінці кінців потрібно перестати пускати канадців в США після того як вони на Кубі побували, бо вони ж можуть заразитись комунізмом. Все одно як не крути не логічно виходить і все)))
-
Такий дивне відчуття від 2 сезону squid games
-
Та я ж вам нічого не намагаюсь довести😅 я просто збираюсь як отримаю ПР подаватись на американську візу, то від Куби утримаюсь.
-
Психологічна допомога українцям в Канаді 🤗
-
І коти
-
Візи в Канаду після Куби
-
А в принципі може це як раз + в тому що мені в Китай буде простіше потрапити🤣😂😄 після Куби
-
Мабуть Ви ніде в житті не мандрували 👍 Повні літаки туристів з Канади в Кубу кожного дня літають та усі собі спокійно їдуть в США після цього 👍
-
Демократія 😎 Куди хочу туди і їду з канадськім/американськім паспортом і нічого «мені» за то не буде 🤷🏻♀️
-
Все одно дескримінація