Українська Манітоба
-
Аргумент про «двомовність» піднімають лише люди які не мають бажання вивчати єдину державну :)
-
Можуть дзвонити з 7 oks і питати номер ворк перміта?
-
Привіт народ
-
100% а сказати більше то це нервує Квебек і його фермарі які через страх США постійно просувають тему «молока» політикам
-
і до скількох?) ви шукаєте де потусити? Знайомств? Більше деталей
-
Російськомовний - не завжди упоротий ватнік, україномовний - не завжди щирий патріот. Є таке етикетне правило, відповідати тією мовою, якою до тебе звертаються, або тією, якою говорить уповноважена особа. І от коли я волонтерю (a.k.a. уповноважена особа), а людина не те, що не переходить на українську, а наполягає, щоб перейшла я, і ставиться як до обслуги (я не вважаю, що хтось має право зверхньо ставитися до обслуги, я про приорітет мови обслуговування), то це червоний прапорець
-
-
Мені відомо про 10+ таких випадків.
-
Ви прибуваєте на Union station у Вінніпезі?
-
Волонтери, які можуть допомогти в поселенні є тільки в аеропорті. Червоного хреста тут немає.
-
Ніколи ні за яких обставин неможна поводитись як казна-що (у мене є точне визначення, за яке забанять). Можна мати різні погляди й обставити, неможна бичитись. Є приказка про собаку, який не вкусить руку, що його годує
-
І то вже не перший випадок. Тільки репорт, тільки хардкор. Хотіла б я подивитись, як він побичиться, коли за СВОЇ слова доведеться відповідати