Українська Манітоба
-
Це авто як Крим ,зовні схоже на авто ,але є питання чи можно йому довіряти
-
Сейфеті потрібне тільки при покупці, бо оформлюєте на себе, а там далі, багато хто його більше не проходить
-
Сейфті не обов‘язково робити
-
У мене запитання, а як таке авто пройшло сейфеті? Бо воно такі їздить вулицями
-
Надалі такого роду питання в імміграційний чат. Посилання в описі.
-
Можна, але за кожне зняття грошей буде знімати комісію
-
Нам сказав менеджер що можна
-
Дякую
-
Не надсилайте документи нікому! Є офіційна процедура реєстрації на сайті СIBC.
-
Я видаляю ваше повідомлення
-
я брав оренду в ALAMO, треба права Українські і гроші. Було дешевше ніж у всіх в аеропорту, і машину дали на клас вище за ту саму ціну
-
Цікаво, що назва каналу має помилки. Має бути "українцям", це дійсно український канал?
-
У когось був досвід оренди авто в enterprise? На українські права нормально здають? Кредитка потрібна і взагалі як пройшов весь процес?
-
Дуже дякую🙏🏾🙏🏾🙏🏾
-
Доброго вечора Так так Це нормально А нас також На дитину чекати и чекати Так в у сестри було На місяць пізніше
-
Добрый вечір! Підкажіть, будь ласка, може хто зтикався з ситуацією. Заповнив заявку на cuaet візу свою сім’ю, прийшов запит на подачу пасспорта на вклеювання тільки мені та дружині, донька (8 місяців) не отримала Що робити? Дякую🙏🏾🙏🏾🙏🏾
-
Майте на увазі - в манітобі заборонено залишати дітей вдома самих до 12 років
-
Дуже дякую)
-
Зателефонувати просто В сервіс Канада здається не треба увідомляти про це Лише медзаклад та бак
-
На медичній карті є номер, туди подзвоніть і змініть. Фізично йти туди і міняти немає сенсу. Ми прийшли, нам змінили, але сказали що поштою надішлють. Вже два тижні чекаєм. На рахунок SIN то в готелі вивіска що не потрібно адресу міняти, але не впевнена.
22 Jan 2023, 08:02
21582/231554
3 minutes ago