Українська Манітоба
-
Так, це «перлина» всього українського в Україні. Навіть Антонов там вчився :)
-
Якщо вас приймають до коледжу з вашим рівнем англійської, то йдіть. Якось випливите. Особливо якщо професія більше технічна ніж гуманітарна. Я так собі спеціалізацію вибирала 😀 Виявилося, що в кількісних дослідженнях на англійській пишут "В таблиці номер 1 ми бачемо що....", а в якісних я як почну розбирати, то доходжу до кінця речення і вже не пам'ятаю що було на початку
-
Надіюсь на 4-ту спробу згодом 😄
-
Могли б зробити лише 2 варіанта і один правильний, а не 4! Тому проблема. Рідінг да, дуже мало часу дають.
-
І що саме печальне, це те, що тести! тести! Просто вгадай правильне і все. Але ні, ніяк не виходе
-
Від людини Я знаю багато людей що люблять балакати Їм все одно на помилки Вони вам так набалакають що ух А от відповісти на запитання тексту 🤷
-
Щось бачу майже в усіх зі спікінгом найважче. Дивно. В мене все навпаки. 5 було лише по спікінгу, усе інше по 2 🤣. Тобто мені говорити набагато простіше ніж сприймати на слух, читати і писати
-
Так Ну справді в мене з нервами проблема Я знаю це Бачу текст, слухаю текст- сконцентрований, не нервую Тільки балакати, тим паче просто в мікрофон - все бе ме, е, нічого не знаю
-
В мене в вересні 23 після приїзду до Канади ,Веларк оцінили 5 по всім, рідінг 6. Рік працювала на роботі, там тільки примітивний спікінг, дома майже не займалась весь рік. Але з вересня 24 року займалась з репетитором навичкою саме тестів для Celpip, не дуже вправна учениця, можна було б краще. І щє стала дивитись кожен ранок серіали англійською. Здала в кінці грудня 9,9 -лісенінг, рідінг, 7 райтінг (хоча звісно готувалась) ну і спікінг як і гадала, найгірше 6.
-
Вперед Класні спеціальності
-