Українська Манітоба
-
Дізнатись щось - можна. Що саме ви хотіли б знати?
-
Міняти посвідчення водія на drivers license - тільки в MPI
-
Дякую, я так і думала… Я бачила у повідомленнях компанія в якій Ви працюєте іноді має якісь вакансії? Чи можна дізнатись щось?
-
Добре. Дякую
-
в кого є пістолет в наявності, я бачив ту в гуглі є збройові магазини, а чи продаються тут пістолети?
-
Потрібна місцева ліцензія. Зробіть пошук по чату, багато було обговорень
-
Вільна англійська просто урівнює вас до решти більшості населення Канади, от і все. Позиціі звичайних клерків (це хто? Типу офіс менеджера? Або фінансовий клерк?) треба шукати вже тут, на місці. Як варіант: писати-подаватися на вакансії, але писати прям в кавер Летер «я прибуваю в Вінні 25 січня, сподіваюсь ви розглянете мою кандидатуру, буду рада інтервью бла бла бла». Є шанс, правда невеликий, що вас запросять на інтервью «з трапу літака»
-
Всім привіт 🤝🇺🇦 Підскажіть будь-ласка як можно знайти працю Електриком в Манітобі? Може вже хто має досвід
-
Майже за рік війни воєнкоми тільки збагатились і нікого не притягли.(з моєї області всі на своїх місцях і далі) Так як система корумпована, садять тих хто не поділився з вищестоящими😅
-
Безпорядок роблять на місцевому рівні. Місцеві воєнкоми. Якщо хтось взнає на рівні Міністерства Оборони, що ось так людей на вулицях ловлять, щоб забрати в армію, то це буде останній день на волі цього воєнкома. Так є корупція в ЗСУ, так корупція в військоматах, але це на місцевому рівні! Брали всіх в ЗСУ без розбору перших 2 місяці, потім брали терообору з розбором, а з середини літа виключно по професіях.
-
Якщо комісія порушує закон, та приймає рішення з яким ви не згодні - оскаржуйте його та відстоюйте свої права.
-
А мого знайомого з інвалідністю призвали🤣 сказали що якщо не дасть грошей, то відправлять га передок. Поки що сидить в військовій частині м. Вінниця
-
А в мене чоловік був в АТО 2018-2020 . З першого дня війни ходить у військкомат, кажуть поки не потрібен, як буде потрібно, викличуть.
-
Взагалі, то два військових стоять, а де хлопець, якому вручають повістку?
-
А хто як летів із Польші ?
-
А яка компанія ? …. Дякую, мені здається Ви мене правильно зрозуміли.
-
На такі вакансії, напевне, треба шукати звідси. Але була одна дівчина, яка на логіста тут йшла, то співбесіду проходила онлайн у Польщі
-
В мене вільна англійська, але їм на це пофіг 😅 і на назви компаній в яких я працювала 😅
-
Мова в мене на висоті, скоїли звичайно клерка в інтернейшнл корпорейшн… не айтішнік я
-
Я відсилала канадці, вона перевіряла. + мене якось в інші міжнародні компанії взяли 😢 з моїми навичками та вільною англійською
22 Jan 2023, 08:02
2158/230308
5 minutes ago