Українська Манітоба
-
Так! В мене була дуже приємна канадійка Я б не здав ій спікінг на 7, аби не вона Вона побачила що ж дуже нервую, і повела себе коректно, похвалила і мені одразу стало легко балакати. Інші сказали що ото сиділи на них майже не гавкали, дуже суворі 🤷, навпаки налякали.
-
Speaking то все практика, прям треба говорити і говорити, потім аналізувати що казав…Мені здається це найважче переступити оцей мовний бар’єр…
-
То вже канадці адаптувались до наших бе ме непоніме 😁
-
В мене з вікон було видно як палає Чугуїв, та чутно Північну Салтівку Я 23-го зробила ковід вакцинацію, як тепер все пам'ятаю .... Ще й після в Єву зайшла). Рано лягла спати бо негарно було, а вранці чоловік розтовкав і каже - вибухи! А я нічого не розумію...
-
Підготуватися до writing celpip можна Знаєш що буде email, survey, я мільйони передивився як пишуть саме те І голові вдовбилися ці фрази Тим паче що spelling коректується
-
Салтівка як щит 🛡️ стоїть, скільки людей втратило квартир 😞
-
Ні, у нас також був період (місяців 4-5 десь), коли можна було продавати лише essential товари. І була нерозбериха, що саме відноситься до цих essentials )) Manitoba Health мала ходити по трюоргових точках і перевіряти, але не мала достатньо персоналу. То вони наняли «третю сторону», якихось лівих health інспекторів, щоб с перевірками ходили. Памʼятаю, як один з таких хотів оштрафувати одну с заправок, бо ми запальничкі (звичайні, для курців) продавали, а інспектор казав, що це не essential товар. Я, сцуко, до середньої ланки «верхів» в Manitoba health достукалась, але мала він них відповідь in writing, що запальнички продавати можна 😂 Такий хаос був перші тижні нововведення «продавати можна лише essential товари», потім інспектора роздуплилися.
-
І що якись товари так само опечатували на полках? Всьо вже… прийшла та година що я не памʼятаю як воно було🤪…але ти написала essential non-essential і шось згадала таке! Я ж в магазини не ходила, бо була завжди close contact 🤦🏻♀️ то ми тата посилали за покупками 😁