Українська Манітоба
-
Як мінімум тих самих ТРО було б в рази менше 🤷🏼♀️
-
Крім того не варто забувати, що економіку у стані війни теж потрібно підтримувати щоб було за що воювати коли «партнери» розмірковують відправити допомогу чи ще почекати ескалаціі. Окрім того у нас у Сумах та області навіть лінива собака ставила пастки та жбурляла коктейлі. Хто б це робив якщо б виїхали усі кому хотілося би виїхати?
-
Добрий вечір порадьте майстра який може зробити діагностику машини (системи АBS)
-
Ну була б і була, ні краще змусити сидіти люд
-
На початку це 24, 25. 26гг вже було не можна
-
Певно, Ви були в Маріуполі та бачили, як розгортаються там події. Ми до початку квітня 2022 активно їздили до міста, вивозячи звідтіля людей. В іншому - просто не було б можливості дістатись навіть і до міста.
-
Дивні міркування. Виїхало 7 мільйонів тільки, тому що Європа дала прихисток з підтримкою + на початку можна було виїхати навіть без документів Якби у грудні 2021 - січні 2022 чесно сказали що висока ймовірність нападу то навряд би багато виїхало - це треба все кинути в Україні + життя в Європі дороге. Але це попередження врятувало багато людей в прикордонних містах вони були б більш готові та це б дозволило їм врятуватися
-
Тобто вам і мені наприклад можна поїхати а інші хай сидять заради великої мети?
-
Українській владі завжди було по**** на людей. Треба було заборонити комуністичну партію як тільки прийняли незалежність. Тоді Україна пішла все таки трохи іншим шляхом. Чиновники тільки думають як собі кармани побільше набити. Зараз навіть в умовах війни ці чиновники хабарі беруть, згадайте недавній скандал з МСЕК, Україна вся пронизана корупцією,всі чиновники уникають відповідальності. Це до речі одна з причин чому я завжди думала про імміграцію
-
Хто інші? Хто «хай сидять»? Якщо бажаєте із загального до більш особистого - то мій чоловік і свекор в ЗСУ. Ніхто просто так не сидить, всі допомагаємо як можемо.