Українська Манітоба
-
Ви гадаєте, що обов’язкову мобілізацію треба було б оголосити (наприклад влітку 2021 року) і вона б пройшла гарно? Чи коли саме?
-
Вам пишуть про причину, а ви далі про наслідок. Якщо б не розмінували перехід, то Азов та інші формування мали б значно більше часу для організації оборони і недопущення оточення, що в свою чергу зберегло б багато житів і територій, це common sense. Та сама історія з оборонними укріпленнями, передачею повноважень військовим (деяких зараз судять, бо вони взяли на себе відповідальність ) і далі по списку
-
Одразу видно, що ви людина з системи
-
Грію віру, що всі ці думки саме вчасно Ви направляли до місцевих депутатів та зверталися до КабМіну
-
Як тільки дізнались про вторгнення. Приховану мобілізацію протягом історії проводили купу разів, та й демонстративну - аби відлякати ворога - також.
-
Із якої системи?) Я ніколи не була держслужбовцем
-
Я б сказав, що з часів Кравчука
-
Саме цікаво, що ті хто передбачав наступ ті готувались на скільки могли і героїчно захищали Маріуполь , а ті хто в Канаді з дивану розказують, що фраза про шашлики завадила виїхати з України швидше. Що кацапи захочуть загарбати Україну було зрозуміло ще з 2014 року.
-
Мало того, за його президентства у Дніпра зникли 3 гарнізони ПВО, їх просто ліквідували…і це лише в одному місті…
-
Було б цікаво побачити альтернативу реальність з Чорноволом на чолі держави у 1991 році
-
Добрий вечір порадьте будь ласка майстра який може зробити компʼютерну діагностику автомобіля ABS
-
Мені ніщо виїхати не заважало, якщо Ви мали на меті якийсь закид в мою сторону. Але я й не зі Сходу чи Півночі - а от їх кров в тому числі на руках отих «шашличників».
-
Ну то далеко дуже. Помаранчева революція, після комуністичного секретаря Кварчука та червого директора Кучми, дала унікальний шанс українцям провести люстрацію. Однак, українські гетьмани та гетьманші як завжди зрадили сподівання народу, який також особливо не контролював їх, бо ж революції щороку не будеш проводити.
-
Цікава думка Проте демонстративна мобілізація в Україні, аби відлякати руссішів…хіба можна було б зібрати стільки техніки (яка на той час була у розпорядженні та доступна, тобто не задіяна в бойових діях на той час) та людей?
-
Напишіть листа місцевим депутатам та зверніться до Кабінету Міністрів, ви це зараз серйозно? Кому писати? ЗЕ чи ОПЗЖ?
-
Як мінімум, оцих «Слуг народу» я не обирав. Але ж демократія… Більшість, на жаль, вирішила поржати.
-
Суспільство саме розставило пріоритети
-
Ну якщо є запит - то як мінімум треба робити, що в силах, чи не так? Мажоритарники не всюди були із цих партій, до прикладу Чи просто тому що хтось не подобається, то і діяти не потрібно?