Українська Манітоба
-
Напишіть листа місцевим депутатам та зверніться до Кабінету Міністрів, ви це зараз серйозно? Кому писати? ЗЕ чи ОПЗЖ?
-
Як мінімум, оцих «Слуг народу» я не обирав. Але ж демократія… Більшість, на жаль, вирішила поржати.
-
Суспільство саме розставило пріоритети
-
Ну якщо є запит - то як мінімум треба робити, що в силах, чи не так? Мажоритарники не всюди були із цих партій, до прикладу Чи просто тому що хтось не подобається, то і діяти не потрібно?
-
ми були в Сербii, i я батькам говорила, що почнеться вiйна, чоловiк поїхав до своїх батьків у гості та повернувся назад до Сербії 22 лютого. О четвертій ранку за сербським часом я прокинулася і включила новини, а там путін говорить про те, що він починає війну. подзвонила батькам, мама, почалася війна, а вона не хотіла прокидатися, не вірила, братові дзвонила, він теж не вірив. тепер о четвертій ранку прокидаюся щодня. що найцікавіше, що я могла забрати брата до Сербії у 2021, але я не забрала. і тепер він через мене закритий, з загрозою для життя. я його старша сестра, не врятувала його, менi було важко жити з ним в однiй квартирi, тому не забрала його в 2021. Це моя провина, повинна була забрати, настояти, переступити через себе.
-
У нього не було нормальної команди, це його і погубило
-
Кажуть, Чорновіл себе не надто виявив на посаді голови Львівської облради…
-
Виявити готовність до вторгнення й попередити, що країна захищатиметься? Так, ті ж малахольні розраховували, що їх ледь не квітами зустрічатимуть, то й перли колонами.
-
Я нічого не пропоную Я намагаюсь Вашу думку зрозуміти. Та й революцію…зараз? То взагалі вважай буде крах країни, мені здається.
-
А що ви пропонуєте? Зробити ще одну революцію? Цього разу на стадіоні?
-
Тузла - то взагалі конфлікт початку нульових, як тільки путін отримав президентство
-
Ст. 135 ККУ - залишення в небезпеці. Завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження через малолітство, старість, хворобу або внаслідок іншого безпорадного стану, якщо той, хто залишив без допомоги, зобов'язаний був піклуватися про цю особу і мав змогу надати їй допомогу, а також у разі, коли він сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан…
-
Хмммм Тобто треба було просто змиритись?