Українська Манітоба
-
І я в цьому вже переконалася, довелося трохи побігати, щоб купити хоча б 1000 CAD)
-
#робота Доброго дня,у магазині де я працюю є вакансія sales associate, part time, якщо когось зацікавило кидайте резюме на [email protected] 445 Chalmers Ave ,Kildonan MCC thrift store
-
Питання з приводу відкриття рахунку в CIBC - якщо маєш якісь збереження, то краще з поточним рахунком відкрити ще saving account? Та якщо відкриваєш saving account, то чи можна з нього знімати кошти на поточні потреби?
-
Доброго ранку хто добре разумієтья на кредитних картках я щось нічого не пойму CIBC банк
-
Підкажіть будь ласка хто які документи прикріпляв до онлайн заявки на проїзний Winnpass🙏🏻
-
побачила, дякую🙊
-
в який?
-
@banofbot
-
Майже в любому фармасі, там є вивіски, робите апойтмент і приходите. В Вок ін клініках має теж бути
-
Діти потребують спілкування з дітьми. Мої дуже комунікативні. Можна скільки хочеш займатись, якщо маєш вільний час і хороші знання з англійської. А їздити оформляти документи з дітьми і шукати роботу... Тому питаю поради тут. Чи можна десь залишити на 2-3 години, щоб мати змогу вирішити першорядні справи.
-
Доброго дня ,скажіть будь ласка де можна зробити прививку на Covid ,у Вінніпегу