Українська Манітоба
-
Я розумію але ми ж до них так не ставимось, хоч вони теж достатньо зробили за всю нашу історію співіснування. Я впевнений, що якби постало питання визнання злочинів з польської сторони і закриття питання по землях, то поляки б одразу дали задню. Вони просто використовують цю історію у будь-якій незрозумілій ситуації, коли в них немає що відповісти. І так, моя родина з обох сторін з Польщі
-
В першу світову - наче усіх. Просто українців найбільше було. Парк у Банффі он збудували.
-
Ми їм теж допомагаємо, ми даємо час
-
Ну, це ж не ми допомагаємо їм у війні з третьою стороною, а вони нам. Звісно, що цей контекст загострюється
-
АКовці в них герої, хоч би й різали українське населення - просто про це воліють не згадувати.
-
Я маю на увазі офіційну позицію і допомогу на державному рівні. Не конкретних людей, а позицію країни
-
Я з вами згодна щодо останнього, але не знаю, чому ви думаєте, що українська сторона готова. Ми навіть зараз, обговорюючи це тут, все одно приходимо до "А ми! - А вони! - А ми!.." Думаю, що на більш високому рівні воно десь так само буде
-
Ті, хто нас ненавидить, в тому числі через події Другої світової, навряд чи допомагають. Просто вони в меншості, хоч їх і дуже чутно. Так само як і в нас, скільки там націоналісти на виборах отримували - пару відсотків голосів?
-
Я вів до того, що українська сторона готова до примирення і визнання своїх помилок , а поляки, з великою ймовірністю, - ні. Так не працює. Якщо ми перегортаємо сторінку, то ми повинні робити це разом
-
А які є перешкоди з нашої сторони? Ми всього лиш хочемо, щоб історія у підручниках історії у нас співпадала
-
Якщо нарід за результатами перегляду телесеріалів й надалі голосуватиме - звідки б таким лідерам взятись?
-
На офіційному рівні більше про ексгумацію жертв йдеться. Й це також має бути обопільним процесом. Надання дозволів через це й призупинили.