Українська Манітоба
-
Як Я знаю то українська держава була заснована в 1917 році на території колишньої російської імперії та не існувала до цього ніде на документах. Як можна окупувати те чого не було?
-
Перша письмова згадка назви «Україна» датується 1187 роком і міститься в Київському літописі, що є частиною Іпатіївського літопису. У цьому записі описується смерть переяславського князя Володимира Глібовича, після якої «Україна багато потужила», тобто «Україна багато сумувала». Цей запис свідчить про те, що вже в XII столітті термін «Україна» використовувався для позначення певної території, ймовірно, Переяславщини, яка входила до складу Київської Русі. Згодом назва «Україна» з’являється в літописах під 1189 роком у зв’язку з Галичиною та під 1213 роком стосовно Волині. Таким чином, перші письмові згадки про «Україну» в історичних джерелах датуються кінцем XII – початком XIII століть, що свідчить про давнє походження цієї назви.
-
Не знаю що там вчать саме зараз, проте якщо не російські наративи - нехай навіть чорне море самі викопали
-
uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0_%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8 Європейці: щє в 1648 мають карту яку називають територією України. Рандомний хєр в телеграмі надивившийся соловйова: України не існувало до великого могутнього совка 🤦♀
-
www.theglobeandmail.com/politics/article-trudeau-expected-to-announce-resignation-before-national-caucus/
-
Може мені хтось розказати приблизно про вартості ремонтних та будівельних робіт. Про кухні вже бачила колись 😁 А от заміна підлоги, ковроліна, даху, вікон, труб чи побудувати гараж. Не розумію навіть приблизно чи це кілька чи багато десятків тисяч кожне.
-
Роботи по підлозі - сама labour: заміна subfloor - від 500, встановлення вінілової підлоги, $3-4/фут. Заміна ковраліну - десь від $2/фут Дах - від $5К і більше Гараж: якщо самостійно отримаєте перміт, то буде десь на 30% дешевше. Вікна - тут важко сказати скільки сама робота буде коштувати, бо в основному фірми дають quotes відразу за все, вартість вікна+робота. Якщо вікна мають сертифікацію ENERGY STAR certified and have at least triple pane glass., то можна мати rebate від уряду.