Українська Манітоба
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform - цю форму заповність перед прильотом, можливо це надасть волонтерам інформацію про вас завчасно
-
Вам потрібно тоді вирішати в якому районі ви хотіли би жити…І там вже дивитись школи садочкі
-
Звісно можно…Що б діти десь навчались
-
Відпишіться, будь ласка, хто з малими дітьми. У нас діти 4 і 7 років. Якщо ми перший час будемо проживати в готелі, то чи їх можна буде віддати кудись на навчання? Чи зможемо тільки тоді, як орендуємо щось на постійне місце проживання? Знаю, що ситуація з садочками критична. Може порекомендуєте школи, де беруть дітей з 4 років?
-
Я коли цим займався бачив що з Парижу були норм ціни ,ще з Дубліну . Але з Польщі теж можно,лот дає знижку українцям 15-30 відсотків. Але якщо ви летите лотом ,то знижку ви отримаєте до першого аеропорту Канади ,лот у Вінніпег не літає . Тобто до Вінніпегу треба купувати окремо. Нам вийшли квитки на двох з тваринкою до Торонто десь 800 долларів ,потім вест джет десь 350 ,і того 1150 на двох ,та з котом .
-
Тут вже в чаті не один раз обговорювалось, що ресурсів у поліції зараз дуже замало, тому легкі сварки частіше ігноруються. І подібна ситуація не тільки у Вінніпегу, в Онтаріо у ГТА, наприклад, кількість пограбувань та угону автівок з погрозою пістолетом власнику виросла настільки за останні пів року, що вийшла за всі рамки можливих оцінок.. і шеф поліції так само не знає ще як із цим продуктивно боротись при такому малому фінансуванні і недостатній кількості поліцейських. Вони роблять все що можуть, але це контрпродуктивно і статистика подібних угонів тільки зростає зараз.
-
Я гадаю краще шукати на всіляких авіасейлс та скайсканер, знаходити варіант який вам подобається, дивитись яка авіакомпанія, заходити на її сайт і купувати там. Я купува з Франкфурта, авіа Кондор. На момент моєї покупки це був кращий варіант. Може у вас бути по іншому.