Українська Манітоба
-
Я не можу, до мене заказ електрик прийде. Чекаю його вже місяць 😀 Ну як прийде? Прийде, якщо квартирою не помилиться або в снігу не застрягне, або мачете ніхто його не заріже
-
Страхові брокери чи компанії.
-
Скоро можливі вибори А вже по Німеччині скоро буде видно що маск і його соцмережа Х в них не мало рішає (не лише в американських виборах) Можливо в Україні не так сильно, але тенденція на те, що буде в майбутньому буде сильніше
-
Я в загальному звідки шана маску Все йде до переговорів після яких вибори Те, що це буде цього року не впевнений, але сподіваюсь
-
А, я не зрозумів. А хіба цього року будуть вибори в Україні? Військовий стан забороняє проведення виборів. А законодавства для проведення виборів через Дію немає.
-
Чи знов буде місити тісто про штат 🙈
-
Я про можливі вибори в Україні Те що консерватори виграють в Канаді очевидно
-
Не бачив Начебто ні ще
-
Трамп вже висказався стосовно відставки Трюдо чи ще ні?
-
Питання в тому, що все і так ясно: консерватори виграють. Іншого варіанту просто нема вже. Однак, що це нам принесе і як відобразиться на підтримці України, - це величезне питання.
-
Skynet?
-
Світло теж є
-
В мене на роботі є, ще й дуже багато
-
Ще разок…а то видалилось шось 🌚
-
Та там пару хвилин пожартувати Тим паче ну типу потрібно як лідеру щось сказати на цю подію
-
З такими цінами на медицину, навіть Трампу на таблетки від шизи не вистачає 😔
-
Ну, що я можу сказати взагалі . Нам все ж таки колись прийдеться бути не державами, а планетарною нацією. З ШІ у вигляді влади .🌚
-
Вже немає води?
-
Нехай в нього дрожі скиснуть 😏
-
Як виявляється 🤣
22 Jan 2023, 08:02
216317/230005
4 minutes ago