Українська Манітоба
-
І влетить обом на роботі за політичні теми, тільки канадцю то до одного місяця, а людина з цього чату буде хвилюватися, щоб з роботи не турнули🌝
-
Тоді б вони подумали: о, вона як Зеленський прямо, вони всі такі)
-
Добрий день. У мене в автосалоні українцям можна взяти новий Nissan під 5-6% річних, 500$ аванс: кредит на 7 років Для цього треба перебувати в Канаді 6 місяців та працювати 3 місяці. Щоб записатися на прийом напишіть на WhatsApp або смс: Свій стільниковий імʼя та прізвище та email, І зручний час зустрічі. Коли зможу Вам бути корисним Буду радий зустрічі з вами 3 повагою, Юрій 🇨🇦🚗🛻🚕🇺🇦MCPhililps Nissan +1 431 792 77 99 WhatsApp 2150 McPhillips St, Winnipeg Telegram: @Yurii_Nissan
-
Обидва абоненти з цього відео - 🔥. Кривавий пастор наче яйки має, хоча як він щодо економіки - 🤷♂️
-
Так, я зрозумів: youtu.be/csmOuJFOeVw?si=OcAU3wDiM5qcccP5
-
Все просто, вони не хочуть це розуміти, я їх папугами називаю, вони повторюють фразу як лозунг 🌚
-
Оце взагалі не розумію, як люди думають, що мігранти живуть на їхні податки. Вони хоч розуміють як дорого приїхати до Канади?
-
Тому і не встряємо у такі розмови Це як би я кожному третьому доказував що мігранти не абсолютне зло
-
:D:D:D:D:D:D:D Я думав що люди вже збагнули, що коміків в президенти краще не обирати. А нє, ніфіга, досі є такі... Стосовно кого обирати- Залужний президент, Порошенко- прем"єр. Ідеальний тандем.
-
Інші іноземці теж схожої думки
-
Якщо всі мігранти сидять на виплатах, то нащо тоді забирають у них роботу?)
-
Дожилися, треба імплементувати технологію розпізнавання емоцій для повного занурення в дискусію
-
Зате у нас пісні гарні 😜
-
Колись почув , авторства Леся Подерев"янського "Українці, вони чемпіони по такому, я би сказав, циклічному суїциду. Українців, ніхто не може перемогти, крім самих українців. І весь час вони це доводили, протягом всієї своєї історії. Весь час. Вони дурні і безвідповідальні, вони як діти... Я не політик, і я можу говорити про свій народ не намагаючись йому сподобатись."