Українська Манітоба
-
Я там є?
-
Я ж кажу - ми звернули не туди коли замість Чорновола обрали Кравчука. Все інше то наслідки.
-
Шкода тільки, що рядовий трампіст любить таких простих хлопців, які можуть і матюкнутись коли треба 😔
-
Ну, ми не обирали де народитися. Тілько одиниці у Центральній Україні і на сході голосували за Чорновола. З низки причин..
-
о, у мене для вас є цікаве кіно! я теж вважаю, що Чорновіл був найкращим вибором, але я тоді ще не мала змоги голосувати тим не менш, у фільмі є цікава аналітика про те, що можливо, українське суспільство та економічний бекграунд були взагалі не готові до його влади не критикую вашу позицію, просто вважаю цікавим подивитись на це і під таким кутом youtu.be/CXhIO5Ytbv4?si=d51oODCgEFGBH7wh (вибачте, бум ласка, ті, хто прийшов сюди почитати про Манітобу, а не українську політику)
-
Виходить як завжди, що розумні потім, обожнюю "А ось треба було так", а ви оно що наробили Мабуть точно бачили паралельне майбутнє 🌚
-
це боляче і сумно визнавати, але я думаю, ви маєте рацію, як і власне фільм, який я прикріпила зверху я багато років була одною з тих, хто такі «а чого Польща змогла в економічне чудо, а ми ні», ніколи не задумуючись, що передумови в нас були кардинально різні
-
Чорновіл був найкращим вибором, але суспільство країни ще не було готове до змін, до тотального розриву з рашею. Вати було в рази більше. Війна сталася б раніше і більше всього що раша нас би перемогла. Пройшло скільки років, а вони мають ще підтримку в Україні, що надіялись загарбати нас за три дні.
-
Так, на Польщу раша мала менший вплив. Також велике значення має одна віра, одна мова в Польщі, це не роз'єднувало людей.
-
Але треба визнати що умови у нас були кращі. Бо поляки на початку 90 їздили по продукти і товари до нас.
-
Ось в тому числі через те я проти загального рівного виборчого права суто за віковим цензом. Я вважаю, що ті, хто важче свого, скажімо, кухля ще нічого не підіймав, не повинні голосувати - вони ж бо ще життя не бачили. Так само й ті, хто отого кухля вже не в змозі підіймати - бо вирішують, як жити їхнім онукам замість них самих, хай радять їм, якщо вже так хочеться. Це як мінімум.
-
Точно :)