Українська Манітоба
-
Просто зазначив що чудово пам"ятаю наведені у відео події. Пишатися? Не, я і тоді не в захваті від такого знайомства був, дуже специфічний контингент
-
Тест на IQ
-
Пенсів і студентів, як економічно не активних. Це для початку. Далі надати різну вагу голосам, наприклад, професора та чорнороба.
-
Так і є. Хтось розумніший, освіченіший, досвідченіший. А хтось - на жаль. Яка ж тут має бути рівність? В житті ж люди всі зовсім не рівні, чому ж вони стають рівними на виборчій дільниці?
-
Якщо я не помиляюся, десь 5 лярдів які потім всією країною шукали і знайти не могли
-
Майдан власне і почався коли побили студентів. Які вийшли проти свавілля Януковича, який бачив країну у "таєжном саюзі"
-
виходить якось дивно, якщо людина вирішила прауюввати руками - вона не має права, а хто вирішив стати профессором - той має? і той і той має право голосу і право на думку. а ідея про різну вагу голосів - це більш менш. але свою думку повинен виссловити кожен. а поки це - не конституційно і ніхто не дассть Вам це змінити, бо пенсіонера можна купити за гречку) умовно
-
-
Обидва мають, бо обидва вкладають свою працю у спільну справу - суспільство. Але ж внесок різний.
-
Але зря ви ото згадали 3 букви, зара авл вам розкаже де шо не правильно 😂
-
Вибори президента США - приклад нерівного виборчого права в демократичній країні. Суто за місцем проживання.
-
Так і є, на жаль. Навіть дуже патріотичні люди дуже люблять його. Бо не жили і не живуть в Україні. Бо не знають як воно насправді. Я просто не веду дискусію на цю тему з ними. Бо навіть не знаю як то все пояснити 🤷♀️ Для них , не втік - герой! 😏
-
Як ото Юля Володимирівна була: - ВОНА працює. - Ой, хай краще ВОНА відпочиває.
-
боневтіком він раніше був. Зараз він кращебвтік
-
Як президент? Цілком.
-
Правильно чи ні, та є різні варіанти побудови демократії. В Давній Греції, наприклад, до складу демосу раби й загалом охлос не входили, відповідно виборчого права пересічний еллін не мав взагалі.