Українська Манітоба
-
Так, Оксана права, просто збережений у контактах
-
Це Телеграм Преміум-Преміум. Платиш трошки грошей, бачиш всі імена. Платиш ще трошки і бачиш прям навіть SIN і як звуть кота
-
Бо треба просто жити чи виживати (в кого як виходить), у реальному світі, і орієнтуватись в часі, розраховувати на самого себе в першу чергу.
-
Так, саме про це я і говорю. Мій песимізм пов’язаний із тим, що жоден потенційний кандидат у президенти не може запропонувати щось таке, що викликало б у мене надію. Тому я навіть не знаю, що саме могло б змінити моє ставлення. Ні Арестович, ні Залужний, ні Порошенко, ні Зеленський, на мою особисту думку, наразі не здатні запропонувати ідею чи стратегію, в яку б я особисто міг повірити.
-
Не думаю що я маю моральне право обирати майбутнього президента України… Віталій Портніков мені здається розумна людина, Валерій Залужний… а хто ще? Idk 🤷🏻♀️ Трюдо 🙃 йому всеодно нема чим зайнятись, сорі це вже істеричне 😞😁
-
Так запишіть контакт як вам зручно і буде так і відображатися Але будьте обережні 🌚
-
А до речі, згадайте от усі американські фільми які ви дивились з дитинства. Я чогось не пам'ятаю щоб усюди показували ідеальне і чудове життя без проблем. Згадайте навіть такий розважальний фільм (але доречі зі своїм смислом) як Сам удома. Навіть там у 2-й частині був показаний той же Нью-Йорк ввечері, який зовсім не діамантовий. А тому і на заході є проблеми. Тому насправді ми багато на що просто не звертали увагу, чи не хотіли звертати.
-
От блін, тоді взагалі вибір ще більше звужується… В любому випадку це вже не нам напевно обирати, а тим хто в Україні…
-
Я ще помітив, шо все тупо як в серіалах показують, це прям розрив шаблона був для мене 😅
-
Портніков не самостійна одиниця, а якшо можна так сказати «рот» Порошенка ) А ще він трошки розумніший Арестович. Бо Арестович просто використовував розумні слова у спілкуванні, а портніков, скоріш за все ще віддалено розуміє їх значення 🤷♂️
-
Чому ви забракували всіх пенсіонерів? Невже серед них відсоток дурнів набагато більший, чим серед інших вікових груп. Я пенсіонер і не належав до 73%, і таких як я думаю було не мало, в той час як молоді хотілось "хоч насміятись" і "дуже не будет". Теж саме з академіками і чорноробами, не все так однозначно і просто.
-
Почитайте щось зі стародавньої Греції, стоїків наприклад, це буде як давньогрецький грецький Карнегі. Трошки легше стане жити від розуміння, що ми зараз нічого унікального не переживаєм. Єдина різниця між стародавньою Грецією/Римом тільки в тому що у нас є електрика, і для того щоб поспілкуватись, можна взяти телефон, а не йти в театр наприклад 😂
-
Так, ви праві, багато голлівудських фільмів показували зворотну сторону життя. Але це видно лише тоді, коли задуматися і звернути на це увагу. Проблеми безпритульності, нерівності чи складнощів капіталізму — усе це, хоч і непрямо, можна знайти навіть у розважальних стрічках. Та зараз я все більше втрачаю надію на капіталізм як систему. Я розумію, що Черчилль мав деяку рацію, коли говорив, що капіталізм — це не ідеальна система, але кращого людство ще не вигадало. Я переглянув різні соціальні устрої — від капіталізму до соціалізму — і дійшов до висновку, що, можливо, капіталізм і дає певну свободу, але він далеко не ідеальний для природи людини. Мене інколи захоплюють ідеї людей, як-от Жак Фреско зі своїм проектом «Венера». Я розумію, що це утопія, яку навряд чи можна втілити в життя, але його концепції змушують задуматися про те, що людству вже час змінювати структуру суспільства. Ми не можемо продовжувати жити за системою, яка створює стільки нерівності та конфліктів.
-
Вітаємо, Bp! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Тут працює правило яке покійний Карлінг вивів: якшо людина все життя була мудаком, і коли вона стала старою, вона не стало «мудрою» автоматично, вона просто стала старим мудаком 😅 Не беріть це на свій рахунок, є і розумні пенсіонери, а є такі, що їм і за молодості не треба було давати право голосу)