Українська Манітоба
-
Тут працює правило яке покійний Карлінг вивів: якшо людина все життя була мудаком, і коли вона стала старою, вона не стало «мудрою» автоматично, вона просто стала старим мудаком 😅 Не беріть це на свій рахунок, є і розумні пенсіонери, а є такі, що їм і за молодості не треба було давати право голосу)
-
Доречі, ось компліментарний (занадто) тред про Україну. Кому цікаво, можете знайти в хвіттері
-
Нещодавно на роботі, поки я був за кермом, слухав Марка Аврелія, «Наодинці з собою». І так, мабуть, погоджуся з вами, що, послухавши його, можна зрозуміти, що в природі людини та взаємовідносинах нічого не змінилося з того часу. І це якось дивно, і особисто мені складно це прийняти, не знаю чому. Хоча він казав, що якщо ти не можеш змінити щось то просто зміни своє відношення до цього🫤😏
-
Фільм-драма "Навчи мене танцювати" про канадську українку Лесю, яка заохочує свою англомовну товаришку Сару навчитись українському танцю і виступити на шкільному різдвяному концерті. Однак батьки Сари, роздратовані збільшенням числа іммігрантів з України, не в захваті від такої ідеї. Проте дружба перемагає стереотипи. Пам'ятайте історію. Поширюйте серед своїх канадських та українських друзів. "Teach Me To Dance": In this drama, Lesia convinces her English-Canadian friend Sarah to perform a Ukrainian dance with her as part of their school's Christmas pageant. Sarah's father, angry at the growing number of Ukrainian settlers, won't allow his daughter to participate. Despite the prejudices of their parents, the girls' friendship remains strong, and they meet in Sarah's barn to celebrate Christmas Day together. Film/фільм: www.nfb.ca/film/teach_me_to_dance/ Christmas is coming. This might be a perfect time to watch this film with your family #Канада #Україна #історія #Canada #Ukraine
-
А стоїків багато хто за слабаків сприймав 🌚
-
Стрімко рухалась вперед хіба по корупції. Більш ні в чому
-
Ахаха, 5ж, те що людям потрібно) Зато буде що робити 12 годин в емердженсі!
-
А я стикався. І не раз. Товариш був у відряджені. В бабці його був інсульт. Лежала в проході. Сказали тільки гроші вперед. Попросив мене заїхати завезти, бо по телефону йому не вірили і на карту не хотіли. Додатково по...бали 2 години. Знаєте що 2 години значать при інсульті?
-
З таким не стикався, одразу приймали. Маму кіт покусав в неділю(не в цю неділю, то було давно, років 10 назад ) ввечері за 5 хвилин прийняли і запитали чи треба від сказу уколи. Нагадайте скільки людина витратила нещодавно часу на пошук вакцини від сказу?
-
Чому коли кажуть про те, що щось в Канаді пішло не так і варто дещо змінити\покращити, то одразу порівнюють з Україною? П.С. Я люблю Канаду, як би не любив - не приїхав би, проте у порявнянні до країн скандинавії - Канада дійсно сильно почала відставати в той час як країні Скандинавії продовжили розвиватися ще швидше. Ось навіть таблицю для вас зробив з суто базовими речами щоб не вдаватися в подробиці.
-
Сумний досвід( Співчуваю
-
Це яка область? Може в моїй трохи інакше, бо в мене всі історії діаметрально протилежні
-
Наприклад через схожий клімат, кількість населення на площу, максимально схожі сфери базового прибутку (нафта, газ, ліс, фермерське господарство і т.д.)