Українська Манітоба
-
А стоїків багато хто за слабаків сприймав 🌚
-
Стрімко рухалась вперед хіба по корупції. Більш ні в чому
-
Ахаха, 5ж, те що людям потрібно) Зато буде що робити 12 годин в емердженсі!
-
А я стикався. І не раз. Товариш був у відряджені. В бабці його був інсульт. Лежала в проході. Сказали тільки гроші вперед. Попросив мене заїхати завезти, бо по телефону йому не вірили і на карту не хотіли. Додатково по...бали 2 години. Знаєте що 2 години значать при інсульті?
-
З таким не стикався, одразу приймали. Маму кіт покусав в неділю(не в цю неділю, то було давно, років 10 назад ) ввечері за 5 хвилин прийняли і запитали чи треба від сказу уколи. Нагадайте скільки людина витратила нещодавно часу на пошук вакцини від сказу?
-
Чому коли кажуть про те, що щось в Канаді пішло не так і варто дещо змінити\покращити, то одразу порівнюють з Україною? П.С. Я люблю Канаду, як би не любив - не приїхав би, проте у порявнянні до країн скандинавії - Канада дійсно сильно почала відставати в той час як країні Скандинавії продовжили розвиватися ще швидше. Ось навіть таблицю для вас зробив з суто базовими речами щоб не вдаватися в подробиці.
-
Сумний досвід( Співчуваю
-
Це яка область? Може в моїй трохи інакше, бо в мене всі історії діаметрально протилежні
-
Наприклад через схожий клімат, кількість населення на площу, максимально схожі сфери базового прибутку (нафта, газ, ліс, фермерське господарство і т.д.)
-
М. Калуш , Івано-Фр обл. Моя баба після інфаркту раз на пів року мала лягати в лікарню на тиждень. Так кожен раз коли приходив час - місць не було. 1000 євро які давала моя мама в кишеню лікарю - відкривали доступні місця в лікарні одразу. Плюс всі ліки звичайно потрібно було купити, навіть елементарне. Баба так прожила більше 5 років. А якби мама не мала грошей…
-
А чому порівнювати зі Скандинавськими країнами? Просто цікаво…
-
Ну а у чому проблема заплатити? Тут що є гроші, що нема, якщо щось серйозне буде, все одно можна йти букати кремацію. Тільки місце на цвинтарі покраще купити можна буде🌝
-
То це автоматично робить об'єктивним суперечку?)
-
Будь-яку країну можна покращувати до нескінченності, навіть умовний Ліхтенштейн чи Швейцарію