Українська Манітоба
-
А ну ок:) Отам шось не зрозуміла про happiness index… Це в Скандинавії живуть найщасливіші люди? Шось не помітила 😁
-
В Данії, здається ☺️
-
Гімлі схоже 🤗
-
Та я теж не в курсі як зараз, але із-за погодних умов 8 міс дощів, легко впасти в депресію… це вам не сонячна Манітоба 🌞
-
Просто Данія це як Вінніпег по міркам вікінгів 😂😂
-
8 місяців дощів 😍 ідеально, боже
-
Ну. Якась суміш Норвегії - це наша місцева БіСі, Частинка Швеції - Альберта, Данія - ну самі зрозуміли))
-
Норвегія мене дуже вразила Хотів би поїхати знов
-
Ще не забувайте про інклюзію інвалідів. Як каже мій друг: в Україні не нема інвалідів, вони просто не виходять на вулицю (
-
Можу точно сказати, що Канада значно випереджає Україну в правах людини. Наприклад, у питаннях расової рівності, прав жінок, зокрема в протидії харасменту і насильству, а також у тому, як тут дбають про моральне здоров’я дітей. Вони намагаються виростити свідомих і нормальних людей, і це заслуговує поваги. Дехто може сказати, що тут є тотальна пропаганда ЛГБТ і всіх “роблять геями”. Але це не так. Я особисто спілкувався з батьками дітей, і ніхто не казав про щось подібне. Навпаки, я чув адекватні реакції вчителів навіть на деякі «гомофобні» висловлювання українських дітей.
-
Так і є В Україні майже не має умов для інвалідів
-
Так, про це забув. Наперед скажу, не хочу виглядати цинічною людиною, але я в Україні жодного разу не бачив стільки людей із такими різними захворюваннями на вигляд, як тут. І я дійшов до висновку, що вони просто не мають шансів виходити в люди. А тут, наприклад, я іноді працюю у Поло Парку на фудкорті, і буває що бачу, що половина фудкорту — це люди з обмеженими можливостями різного характеру. З ними поруч окремі опікуни. Такого і близько не має в Україні.