Українська Манітоба
-
То мій чоловік агітатор 😁 але то інша історія:)
-
Але ж скандинави то сила, вважаючи що це не імміграційні країни 🌝
-
Наступного будемо перші 😎
-
Ви зробіть свої суто субʼєктивні коментарі про дану особу
-
UPS може посперечатися
-
What a time to be alive
-
О, зара референдум буде) Це шо пітун купив їх? 😂
-
Можливо залежить від часу і завантаження, бо я дзвонив десь о 10 ранку
-
Ну наприклад 1. "зелена енергетика". У 2000-ні роки Канада була попереду усіх в цьому питанні, а потім нафтові магнати не дали розвиватися цьому напрямку так само стрімко як Скандинавам. 2. І там, і тут медицина безкоштовна, проте оскільки вища освіта для громадян у Швеції та Норвегії повністю безкоштовна - це допомогло отримати більше необхідних та гарних спеціалістів особливо в області медицини (це суб'єктивна думка, прошу не акцентувати увагу) 3. Така ж сама прогресивна система податків більш гнучка, що в свою чергу збільшує перерозподіл доходів підтримуючи рівність. 4. Активний розвиток інфраструктури та будівництва інноваційних проектів на перспективу економічного розвитку, а не "закриття дірок" Можливо я і помиляюсь, проте...
-
Ой, у мене є знайома в Україні (старшого віку жінка), вона прям сильно розпитувала, чи бачила я коли-небудь змішані шлюби, і я кажу, що так, багато бачила. І вона така: в сенсі, що, і українці одружуються на не українцях? Як же так, як так можна? І що, діаспора нічого не робить з цим?!! Та ні, кажу, діаспора наче не претендує на генетичний матеріал, принаймні, я нічого такого не підписувала)