Українська Манітоба
-
ХМ. П.П пропонував. Армія. Мова.Віра - і чітко слідував за чим планом. (про ЄС і НАТО язик болить говорити)
-
Доброго;) Та майже всі внутрішні косметичні роботи то ок, крім там виносу несущих стін чи підʼєднання електрики до щитовою. А так двері, вікна, підлогу, ванни, кухню, та навіть трошки електрики, ну там пару спотів поставити, можно самому якщо знаєте як то робити, нетреба на то пермітів.
-
Трошки не про лгбт , але Про гендерне питання: Я за те щоб до 18 не давати дітям право впливати на своє здоров’я (пігулки/ операції). Є книжка, яка привентивно пояснює дітям, що краще не вигадувати собі нову ідентичність (поки малі). youtu.be/DZB9CRl1aLg?feature=shared Є на амазоні www.amazon.ca/Johnny-Walrus-Matt-Walsh/dp/1956007059
-
Навіть для заміни туалету потрібен permit, просто зазвичай купують такий самий туалет і питання закрито
-
А якщо трошкі інший? То все, не можно міняти? 🫣
-
www.ukrlib.com.ua/world/printit.php?tid=635 Ось таке Азімов написав ще дуже давно) Думаю воно до того і йде
-
Ну так якщо нічого там не modifying with plumbing system то ж можно поставили новий унітаз 🚽 замість старого? На то перміт не потрібний я це мала на увазі.
-
З унітазами якраз найпростіше, бо інспектор зазвичай не буде розглядати його, а от заміна раковини чи ванна - це у 99% випадків plumber + plumbing permit
-
Ну та, бо трохи важко знайти новий унітаз 🚽 20-ти річною давнини, щоб замінити на той самий 😁 Та сама історія і з ванною 🛁:)
-
Ну так, просто не завжди виходить знайти таку ж модель і технічно треба було б робити permit але зазвичай на це закривають очі
-
Якщо покупець буде брати того інспектора 🤷🏻♀️ Бачу не всі беруть:)