Українська Манітоба
-
Дійсно гарний шанс, особливо для тих, хто готувався заздалегідь
-
Доброго ранку . А де можна розпичатати резюме ?Плануємо поїхати на сьогоднішню job fair
-
Проїзний потрібно купувати на кожного члена сім'ї окремо? Та скільки він коштує?
-
Я думала в цьому чаті такого немає, сьогодні тільки приєдналася до групи)
-
А що, хіба такі є?)
-
Спішити нікуди, та й розслаблятись не треба. Я був в готелі. Я скажу дуже розслабляє те що вам є де жити (безкоштовно), є що поїсти (безкоштовно), за вас думають (безкоштовно). Від людини навіть англійська на данному етапі не потрібна. Я вже встиг познайомитись з людьми які приїхали відпочити за рахунок Канади, кук, та інших.
-
Боже збав. В цьому чаті колись закінчаться розбірки хто, звідки, коли, як, з ким, нащо і тд? Вам реально не ліньки засмічувати чат? І нічого святого немає, ні друга ночі не зупиняє людей, ні сьома ранку…
-
Хлопці давайте не починайте знову то му що огидно читати все це знову. В кожному місці України що на сході чи на заході є такі особи, які сидять та чекають руський мир. Це правда, яку ми не скриємо. На сам перед Херсон ви не уявляєте скільки я чув таких слів як: «Вам так посчастило кримчанам, ви тепер у росіі» та багато іншого… Так я теж з Криму як деякі у цій группі. Кримський Татарин і мені було огидно це чути, тому що ті хто повинен був любити свою батьківщину, мріяли при рускій мир. І ви хочете поклавши руку на серце казати, що таких тварюк не було і у ваших містах. ТАК ЩО НЕ ПІДНІМЙТЕ ЦЮ ТЕМУ БУДЬЛАСКА. Я ЗНАЮ ЩО БАГАТО З ВАС ВІДНОСЯТЬСЯ ДО НАС КРИМЧАН З НЕНАВИСТЮ, АЛЕ ПОВІРТЕ МЕНІ НАС У КРИМУ НЕ БАГАТО ТІХ ЗТО ЧЕКАЄ УКРАЇНУ АЛЕ МИ Є!!!! І ВИБАЧТЕ ЯК ЩО Я ДЕСЬ У ТЕКСТІ ЗРОБИВ ПОМИЛКИ І ЯКЩО Я РОЗПОВІВ ВАМ БАЙКИ ТОДІ КИДАЙТЕ МЕНЕ В БАН ЧИ ВИКИНТЕ З ГРУППИ, ТАК КАК Я БАЧУ ТУТ ПОЛЮБЛЯЮТЬ. СЛАВА УКРАЇНІ !!!!!
-
А куди спішити?
-
Говорячи про хелс карт ми її робили на даун таунє більше 2 тижнів тому і досі чекаємо, а ті хто зробив в готелі отримали її вже через 3 дні. Якщо є можливість краще зробити банківський рахунок, тому що запис на прийом приходиться у деяких відділенях чекати днями а буває тижнями. Кращє купити проїздий у Seven Eleven на 2 тижні і їздити без обмежень цілими днями та шукати в банках віконце. Курсу ми відкрили на 2 день. Усім успіхів в отриманні документів.
-
Проблем небуде, в аеропорті зустрінуть, все розкажуть. Допомогу від держави дадуть. Кращого часу для імміграції ніж зараз небуло ніколи.
-
Ну, це не значить що це аксіома. Дружина прилитіла пізніше нас, за тиждень зробила усі доки сама, і відкрила рахунок в банку. Аройнтмент у неї був на 20, 20 вона вже пішла на роботу. Тобто я хочу сказати що за поточні умови швидше робити самому. Не будете втрачати час. Бо уряд надає житло максимум на місяць, і два тижні з цього місяця ви чекаєте своєї дати щоб доки зробити? А роботу коли шукати, а житло? Люди не гайте час, робіть самі.