Українська Манітоба
-
Одразу у аеропорту ви зустрінете волонтерів які допоможуть з житлом на перший час та нададуть інформацію про подальші дії.
-
Її заповнювати не обов'язково, але можна аби швидше трохи пройти митницю
-
Ви молодці. Переходити на українську не просто для багатьох. Пробуйте по трохи, з помилками, крок за кроком і у Вас все вийде. І прошу усіх великих лінгвістів, не забивайте інших. А думайте, як спонукати тих людей говорити українською. Покажіть, що українська мова то прояв культури, того до чого слід тягнутися. Та політика русифікації тривала понад 300 років, то були часи коли за українську втрачали життя. Якщо провести межу, і просто відвернутися від тих кому так складно робити перші кроки українською, ми ж самі кинемо тих людей в обійми ворога.
-
не треба нас підбивати -_-
-
Вибачте, чого ви виправдовуетесь? Всi ми щось кинули. Тiльки не чiплятися до iнших людей...
-
Дім батьківський, вони в ньому й живуть. Бізнес закрив ще 2017 року, комерційне приміщення здаємо в оренду. На ці гроші й живуть батьки, бо пенсія ніяка за нинішніми мірками у Криму. 4 роки як працював таксистом. У Канаду мріяв виїхати з 2009 року. Але не виходило. Я подав на Cuaet та канадський уряд мені схвалив.
-
Але чомусь і дім і бізнес кинули як з‘явилась можливість у Канаду поїхати …
-
Привіт,друзі. Я новенька в цій групі, тому не читала хто що писав раніше. І одразу хшчу перепросити за питання, які можливо вже колись були поставлені. Ми з чоловіком прилітаємо 1 грудня до Вінніпегу, зараз поки знаходимося в Польщі. Порадьте нам як можна потрапити до безкоштовного готелю на 2 тижні, а можливо знайдуться люди в яких можна буде тимчасово пожити, звичайно не безкоштовно. Можливо хтось шукає сусідів, роздивимося всі варіанти. Може ми вже можемо заповнювати якісь документи, які потрібні для переїзду у Вінніпег, якщо так то дайте знати які. І ще одне важливе запитання. Маю трохи грошей в євро, чи буде вигідно їх міняти у Вінніпезі, який зараз у вас там курс євро і долара американського. Вдячна за відповідь, всім бажаю миру і тепла 🤗
-
Дякую
-
По чому матрас
-
О, дуже дякую. Треба і мені було пошуком скористатись)
-
Martha Chuchman (загугліть номер телефону). Я робила довіреність на продаж таким чином: 1) Довірена людина в Україні шукає нотаріуса, у якого буде завірити. 2) Ви самі складаєте текст довіреності. 3) Копію тексту довіреності ваша довірена людина несе до нотаріуса, щоб він/вона сказали, що текст підходить. (Був випадок, що проставили тут всі печатки і відправили довіреність, попередньо не узгодивши текст у конкретного нотаріуса, і забракували її. Потрібно було все перероблювати) 3) Коли текст узгоджений з нотаріусом, я понесла її до Martha Chuchman. 4) Вона завірила і дала адресу де треба підтвердити її підпис. 5) Після цього я відправила в Українське Консульство в Оттаві. Ще на сайті (англомовна версія) дивіться які документи треба вкласти в пакет. Коли відправляєте цей пакет в консульство, то має бути проплачений зворотний лист, щоб вони могли повернути завірену довіреність назад. Тобто це має бути лист або вже з марками, або з трекінговим кодом. Якщо не буде цього проплаченого листа для повернення, то вони просто не відправляють і не дзвонять.
-
😅😂😂😂😂
-
Молодець розiбрався