Українська Манітоба
-
Ну хвітері йому Єрмак Маск підкрутить як треба)
-
Буде і після Третього терміну не дано, тому нащо думати перед тим як щось говорити, ще й до того в 70+ років Як не як чорний піар- теж піар Ок до голосування, треба було казати лише те, що американці хочуть чути про закінчення всіх війн за 24 години, зменшення податків і тд а тепер вже як виграв сенс взагалі фільтрувати, говориш що небудь і на обкладинках в журналах Перший в стрічках Х і тд
-
Ага 😂
-
Ну шикарна медецина ж, а якщо вам щось не подобається то ви депутат український😀
-
Неправда шановний, в депутатів інші ознаки, не просто "щось не подобається", а "3000 доларів тільки на їжу", "ікра на столі", "платити за безкоштовну медицину"
-
Ахах, оце гарна ідея, але там гори( Легше вже літаком/кораблем
-
Йому що сухопутний шлях до Аляски треба? Ще один
-
Деменція у діда
-
thehill.com/homenews/administration/5072230-trudeau-trump-canada/
-
Немає поки кому давати)
-
Доречі, а Канада даси якусь дипломатичну відповідь на це?
-
Вже новий пост)
-
Підкажіть, будь ласка, може хто живе/жив чи просто знає, як ця зона для проживання із дітьми шкільного віку. Біля Поло парку знаю, що не добре жити, але це вже трохи далі...
-
Добре, один показник викреслюємо
-
Вже місцеві меми постять повним ходом 🤭
-
Канада тактично поводиться з душевно хворими, навіть якщо вони президенти іншої держави
-
Так чому за безкоштовну платити? Я про приватні клініки то писав 😺
-
Цей дід може і не дожити до інавгурації з таким стартом
-
Можливо) На щастя в США ще діє система стримувань і противаг і його маразматичні маркетингові висловлювання одноособового втілити не вдасться
-
Я без дітей, але район нормальний, живу неподалік. Хіба що дивіться щоб звукоізоляція була нормальна, бо літаки над головою постійно на посадку йдуть :)
22 Jan 2023, 08:02
217222/231726
about a minute ago