Українська Манітоба
-
Ну от, то про що взагалі говорити. Він там себе показав у всій красі. На даний момент він не має платформи, окрім трампового "я маю частинки плану"
-
Це дивився повністю
-
Що що, Але закони то працюють, а не так як у нас, тільки на папері
-
Канада - ліберальна країна. Навіть якщо завтра будуть консерватори, Канада залишиться такою ж. Ви не знаєте Канади, раз думаєте, що хтось розверне країну на 180 градусів. Такого тут, слава Богу, не відбувається.
-
nationalpost.com/news/politics/pierre-poilievre-jordan-peterson-podcast
-
На жаль, ми це вже бачили по останніх двох виборах. Обидва рази - платформа консерваторів була відверто слабкою. Тоді була і слабка платформа, і слабкі лідери - це їх погубило
-
гуси наші рятівники😉💪🪿
-
keep the patience, you'll see the platform closer to election race
-
ще раз - відсутність платформи. поки що нуль. Про забрати GST для нового будівництва - це вже в платформі лібералів і це вже діє
-
What he remarkably did - shed the light on the similarity of NDP and LP's ideas, phasing off Jagming Singh from the game ))
-
P.P has yet named a few strong points at least in his interview. He's not as good in talking as the former TV speaker J.T., but his ideas instead are vocal
-
Добрий вечір, потрібна допомога, фінансово не ображу! Напишіть будьласка в особисті
-
the platform of LP's have been paved with rainbow unicorns which turned to be the road to the dystopia
-
Мені сподобалось те що він чітко відповів на питання та апелював цифрами і казав за проблеми населення та й взагалі те що багатьом подобається. Такі вирази як “traditional values” або «safe neighbourhoods”. Але я спостерігач:) звісно, що моя думка ще й формується настроєм колег і я взагалі не маю права голосувати. Тому просто дивлюсь, цікаво як все буде виглядати, якщо буде вищий рівень життя, але заборонять популізувати політику трансгендерів, я не засмучусь…
-
Але ж не одна людина тут приймає рішення, є коммон сенс якийсь
-
Буде цікавою реакція тимчасових резидентів, які так вперто проти уряду, який їх сюди привіз, коли новий уряд вирішить прикрити імміграцію.
-
багато кажуть шо полівʼє дегенерат, типу зе, який Канаду з потрохами здасть хз чи то ліберальна пропаганда, але по його деяких виступах здається шо не так і далеко від правди
-
Звісно, я це сприймаю не як від них. А в адекватному сенсі, але побачимо
-
ТЦК - самий страшний звір🤔😱😅
-
На просторах Вінніпега зустрів таку статую.
22 Jan 2023, 08:02
217553/230856
2 minutes ago