Українська Манітоба
-
Та ні, то фігня повна, по 100-200 переводжу буває, коли для банку я студент, доход 0😺
-
Користувача Fogel, якого ви показуєте на скрині, немає в групі, оскільки групи було б видно під контактом. Відповідно, перейменована людина на іншому скрині у списку групи - не він. Це різні акаунти. І ви не можете цього не знати. Тут у людей за плечима по 8 сезонів Elementary і всі серії Sherlock, готуйтесь краще до таких інтриг
-
Мене інше цікавить: як можна переказувати навіть 100 доларів невідомій людині, про яку ти нічого не знаєш, окрім ніка в анонімного месенджері? А тут 43 тисячі доларів переказали. Це просто в голові не вкладається. Навіть якщо той спершу і мав чесні наміри віддати гроші (ну, припустимо таке на секунду), то після того, як так гроші впали на рахунок, він швидко передумав, бо ризик для нього нульовий.
-
Так прикро Хочу знати схему 🌚
-
Ок Тепер треба зрозуміти сенс зайти і писати таке? Типу кинуться допомогати грошима? 🧐
-
Якщо що кажіть, я ще на своїх передивлюся 🤣
-
Та нічого там не переказували) там же по 3 рази запитує, чи точно людина хоче переказати, чи точно списуєм з рахунку, чи точно те, точно се. І це реально різні акаунти. Ну і 43000 замість 5000 - це як? Палець дрогнув двічі?) Може, він хоче, щоб ви як адмін все компенсували?) скажіть, якщо напише вам!
-
Де? Там все на місці, нічого не видалено
-
Дайте нейронці подумати, поки що не сгенеровано відповіді
-
Не знаю) Чорний піар, можливо
-
Піду перевірю може в мене хто зняв 🌚?
-
Шукаємо 43к баксів Приєднуйтесь В мене не з'явились 🌚
-
Йдіть в поліцію. ТГ казав, що буде видавати данні користувачів, якшо будуть запити від влади. Бо навряд вам зможуть допомогти (
-
Вище дивись