Українська Манітоба
-
Тому що я в Україні
-
І правда різні 🥲 тоді залишається питання, нафіга писати тут це все
-
це як? ну якщо б ще 50, то можна було б зрозуміти. Але яксь 5000 і 43000, прям ну перелутати... та і немає такого в СІБС перевод по номеру картки, та і транзакція в 43к точно б не була відправлена, бо є ліміт який знімається тільки на бранчі разово.
-
Та там усі 350 років, з часів 30-ти літньої війни.
-
Я би писав в МастерКард ще.
-
Умова була 5000 доларів а батько випадково 43к відправив
-
Тоді йдіть до банку, можливо ще можна відмінити транзакцію. Ще питання, яким чином транзакція була проведена? Через який сервіс? У канадських банках немає опції переводу безпосередньо за номером карти.
-
CIBC має послугу Global Transfer. Якщо не помиляюсь, то можна переказувати на номер картки. Однак, там, здається, треба все одно вказати країну.
-
та саме ключове питання. по номеру картки як можна переввести? тільки через сервіс і то не факт. Бо на канадську картку неможливо по номеру кинути, ні з якоі краіни.
-
Батько в Канаді? Хай відміняє швидко Скільки пройшло?
-
Ну не знаю. Залежно, яким сервісом користувався. Я не знаю, який сервіс дає відіслати 43 тисячі доларів однією транзакцією. Але це просто капець якийсь.
-
та я так розумію що він домовлявся про все це
-
Так це мають бути скріни не ваші, а вашого батька, батько ж в Канаді? Так чого київський час?
-
100%, думаю цю тразакцію можна відмінити. Бо вона наврядчи моментально дойшла.
-
Ось телефон. Хай вже негайно телефонує. CIBC Customer Support 1 (800) 465-2422
-
Я написав з картки якого банку переводили
-
Поняв. Короче, вам тільки поліція зможе допомогти( Ну і хай людина поверне гроші, крадене радості не принесе!
-
Окей. Якщо це дебетна транзакція, то хай батько терміново телефонує до банку на лінію для підтримки клієнтів. Така транзакція може йти 1-2 дні
-
Це інший акк, вище розписали як це видно
-
Теж не віриться щоб $43К за раз вислати, всюди стоять limits на +/-$10К в залежності від банку.
22 Jan 2023, 08:02
217681/238789
9 minutes ago