Українська Манітоба
-
Всім привіт! Друзі, хочу дізнатись вашої думки. Передісторія: На днях в моєї дружини зламався телефон. Зіштовхнувся з проблемою, що його немає де відремонтувати, є багато сервісів, але роблять вони якщо чесно так собі, загалом тільки заміна дисплейчиків. У нас, як я розумію, проблема була в короткому замиканні на материнській платі. Для них це занадто важкий ремонт, немає ні обладнання, ні знань в цьому. У мене питання: на скільки актуально буде мені купити обладнання та почати ремонтувати в Вінні. У мене досвід роботи в ремонті гаджетів 10 років. Виконую ремонти любої тяжкості. Дуже важлива ваша думка. Зазделегідь дякую 🙏🏻
-
Буряк, наприклад, менш солодкий. кажу після приготування борщу і вінегрету. смак трохи відрізняється. А ось у Австрії, теж як приклад, бо довелось пожити - саме буряк смачніший ніж вдома був. картопля - на любителя, але сортів багато, ще не все перепробувала. м*ясо смачне. риба не дуже, навіть червона, але може так трапилось. Сметана смачна! Помідори-огірки, так, не сезон, майже ніякі. Це не з точки зору, що тут щось погане і гірше. воно має не такий смак як ми звикли. ну перезвикнемо)) чи знайдемо щось цікаве
-
Воду пью з-під крану після того як канадський бойіренд дивувався моїм маніпуляціям з питною водою, стискав плечима і пив з-під крану бо «тю я тут з дитинства так роблю, але ти роби як знаєш, звичайно, аби тобі ото спокійно було» 😂 Жива поки шо. І вже звикла. Щодо шкіри: вода, канєшна, має вплив… але почекайте трохи. Почнеться зима і всьо, дуже суха шкіра буде. Тркба зволожувач повітря, або тони кремів на себе (а краще і те, і те 😂)
-
Там інші правила, скоріше за все😉
-
Немає відповіді.
-
Майже та сама відповідь, тільки вони зараз тільки в комьюніті центрах. Ось один з таких біля мене: gatewayrec.com/
-
Це мабуть десь у Італіі)))
-
У кожному районі через 2 місяці)
-
А якщо попросити допомогу в місцевих полісменів?
-
Не знаю, де ви купуєте продукти. Мені все таке саме, включно з фруктами та овочами
-
Якщо поліція не засіче, то можете. Але по закону у вас повинен бути договір купівлі-продажу. З ним у вас є деякий час, що б її застрахувати. Трансконія, це щось новеньке. Це де? Шуткую 😅
-
Що гірше? Буряк, картопля, м'ясо, риба? Макарони? Молоко? Цукор, сіль? Яйця?))
-
Я не знаю як таке можливо, але тут не має накипі, ВЗАГАЛІ😄😄 Вода чиста, м'яка. В мене скляний чайник, немає потреби його чистити. Місцеві наче п'ють з крану, я на воді з крану готую, але п'ємо бутильовану
-
Доброго вечора купив автівку. Стоїть вона не подалеку від університета Манитоба без номерів, я зможу її переаформити на себе тільки через тиждень так как договір аренди житла вступає в силу з 1 листопаду. Чи можу я її перегнати самостійно в трансконію сівши за кермо, маючи тільки договір купівлі? Страховка на старому господарі, а сам я на даний момент живу в готелі. Дайте будьласка відповідь
-
До речі, вода у Вінніпезі точно краща ніж в Одесі. Шкіра стала кращою і волосся . А чи п'ють воду з під крану? Бо є трішки запаху хлору. В магазинах не бачив великих об'ємів води у бутлях . Мабуть тут у людей стаціонарні фільтри на кранах,або її реально можливо так пити. Чи помиляюсь? І повітря дуже чисте .