Українська Манітоба
-
Я на ямкових ремонтах бачив індуси працювали цієї весни
-
Ви мені нагадали як мене лікар- індус відправив в іншу клініку бо "рука болить, не може рвати" - в іншій клініці з цього посміялись сказали що він тільки імплантами намагається займатися зуби рвати не хоче.)))
-
І філіппінців зі мною теж багато працює 🤗
-
Дуже багато на будівництві, весь додаток до району amber trails зараз розбудовують виходці з Індії
-
Ок, не знаю як на рахунок лопати але в моїй медичній сфері багато працює індійців hard workers, full time, overtime non-stop.
-
У мене на лінденвуд був один канадець в Тімсі, вже нема.
-
Вам повезло, бо я ні. Вони шосили уникають будь яких робіт фізичних і беруть тільки своїх.
-
Бачила в Тімсі індійців і українців разом працюють:)
-
Не знаю звідкіль беруться усі ці дурні міфи про «ледащих» людей інших національностей. Люди є люди, усі однакові
-
Трюдо індіанцям дома подарував, грошенятка кожного тижня відправляє пачками, а українцям бідним нічого, працювати змушують та за їх налоги наркоманів годують🤬
-
Там де я працює настільки інтернаціональний стаф що важко уявити, я вже не на колір шкіри не звертаю уваги не на національність, взагалі don’t care, мені головне щоб людина прийшла і робила як треба по стандартах, правилах та техніки безпеки, все! Невже національність має значення? Риторичне питання…
-
У мене просто особисте ставлення таке до індусів. Я з ними працював з 2019 року. Тому це тільки мій і мій негативний досвід