Українська Манітоба
-
Пане Сергій, ви розумієте, що ваше стереотипне розуміння цілої нації по інтелекту співпадає з твітами Трампа? Ну видно ж по іншим коментарям, що ви не дурна людина.
-
У мене просто особисте ставлення таке до індусів. Я з ними працював з 2019 року. Тому це тільки мій і мій негативний досвід
-
А, так, забула ще Трампа
-
Трамп, Трамп і ще раз Трамп!
-
Тихо? Три дні не читала і стільки повідомлень, що я якось даже і не буду пробувати все перечитати, хоч і цікаво. Мабуть про відставку Трюдо було, ще Різдво і мабуть імміграційні заяви?
-
Пан Кавун, ви серйозно чи шуткуєте?;)
-
Ну тут трішки шкода дійсно😟
-
Там буде повідомлень все менше і менше. Староприбулі отримають пр , а новоприбулі не пройдуть по балах
-
Та щось перепрацювала мабуть, забула )
-
Та навіть в чаті імміграції менше повідомлень наче, не було такого давненько
-
Ви що!? Він від гикавки ледве не помер;) так ми його тут згадували і американців сусідів…
-
Ой да таке враження, що тут дійсно такі люди є у чаті, у мені тільки одне питання виникає, куди скинутися на квиток до Німеччини в один кінець, щоб сиділи собі на пособії у бараці та Трюдо мого не чіпали🥰
-
Староприбулі) я прочитала зовсім інше слово) жінки зрозуміють) про народження в пізньому віці.
-
В імміграційному чаті все чітко! Там всім на Трампа 🤧 люди зосередженні на PR, MPNP, eCorp…дай Бог щоб всі отримали! 🙏
-
Так, там уже всі практично на етапі AOR
-
Найсмішніше те, що я ще не дуже в курсі що таке AOR, але бачу, що дуже багато людей зараз його чекають.
-
Так я зрозумів у вас канадський паспорт вже давно, дивно , що вас той чат цікавить. Я вже тут відпрацював 6 місяців, але в Манітобі зараз настільки непрозора лотерейна система тих вибірок, що нема поки бажання подаватися ще й з недостатніми балами
-
Не кажіть гоп…
-
Ось я подався на федеральний це можна рахувати майже на aor?)
-
Не знаю чим вас заспокоїти, чесно 🙏 Я не часто там пишу але намагаюсь читати та бути в тренді, маю друзів та сімʼю які теж чекають на ПР… Єдина надія напевно подовжити перміт ще на 3 роки, а там час покаже… може пробувати гуманітарну програму idk 🤷🏻♀️ Щиро бажаю всім отримати PR, і я колись на нього чекала, тому розумію ваші переживання! 🤗
22 Jan 2023, 08:02
217756/230097
35 minutes ago