Українська Манітоба
-
Ну так, треба було завернути в «мертві тіла громадян Канади» чи якось так
-
Привіт, усім! Здається кімната в саблет до 31 березня 2025 року (можливо продовжити) в 2 кімнатній квартирі. В іншій кімнаті живе молода працююча дівчина з України. Даунтаун, Maryland St. Кондиціонер, пральна машина, сушарка, телевізор. В кімнаті є ліжко (queen size), та велика шафа на одяг. Wi-Fi - безкоштовно Зручний доїзд, багато автобусних зупинок поблизу (14, 15, 33, 19, 11 та ін.) До Freshco 5хв пішки Ціна - 600 CAD + hydro (~40 - 60 CAD) • За будь-якою додатковою інформацією сміливо пишіть в приват. Оголошення тільки для дівчин.
-
Вітаємо, Ilona! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Який ви молодець! Що організуєте такі заходи🤗 Я памʼятаю в інституті пару раз ставала на лижі ⛷️ господи чуть не вмерла від жари 🥵 та workout, і то ж я була вдвічі молодша ніж зараз 😁 там все тіло рухається на 90%, потім мишці тиждень ще боліли:) Я би прийшла на каву та шоколадні батончики 😁 якби жила в Вінні.
-
Зараз хто завгодно може ідентифікувати себе як дівчина=)
-
я от себя пишу;)
-
Та це трохи по-багатому 😁 По-перше кабіну напевно треба було ще в серпні знімати, не знаю зараз щось знайдеться чи ні… Ну і ціни самі розумієте 😬 Але ідея гарна!
-
Ви маєте на увазі, це щоб було «застольє» і поряд танцпол, такого плану місце шукаєте? Це не розповсюджений формат тут. Але є місця: спробуйте La Roca (це типу мексиканський ресторан, але там і танцюють люди, кажуть. Ми там не були жодного разу, бо по відгукам мексиканська їда там посередня, ми за смачнішою в інші місця ходимо - але там без танців 🙂)