Українська Манітоба
-
Цікаво, Канада пост страйкувала бо у них теж такі коти завелися? Вони ж там нили про роботизацію
-
Офіціантка була! Вона зустрічає, проводжає до столика, бере замовлення, підходить питає чи все ок, розраховує. Кіт просто бігає і носить їжу
-
Можна посилання на заявку? А також ми плануємо йти в Maples collegiate, але він ж належить до seven oaks school division то нам куди писати?
-
Щє й не пухнасті!
-
То ж замість нього міг бути офіціант, дожились коти роботу від нас забирають:)
-
Так, мiй син так ходить. Але я писала заяву в Winnipeg school division, про причини, чому i т.i.
-
Тобто це в школу дзвонити чи в дивізію до якої вона належить? Дякую.
-
Новий roborock вміє навіть чоловічі носки збирати по квартирі))
-
А зараз до важливих новин www.cbc.ca/news/business/grocers-customers-meat-underweight-1.7405639
-
Дякую, зрозуміло
-
Позвонiть в школу с початку, спитайте про мiсця, потiм в дивiзiю
-
Наступного разу спробуйте там sour kebab half rice half salad, гастрономічний оргазм
-
І ще в них зʼявився смачний lamb shank
-
Туди треба йти голодною ахах
-
Обов'язково! Я вчора бачила розмір тих тарілок з кебабами, поки кіт снував з ними туди-сюди і не ризикнула, бо такою порцією можна нагодувати невелике весілля
-
Saffron kebab теж смачний, там все реально смачне
-
Не вони а мага дрочери прихильники теорії змов
-
Вони ж як раз вчора зазначали, що все віддали Україні і тепер їм не має чим впоратись з пожежами у себе 🤯🤯🤯
-
Це потрібно Маску і Трампу показати... я такого навіть в Україні не уявляю...це жесть 😂
-
ну ото так і закидують вудочку до припинення допомоги, для народу США.
22 Jan 2023, 08:02
218037/239139
10 minutes ago