Українська Манітоба
-
Можливо і так. Але з досвіду перегляду резюме новоприбулих, у більшості випадків проблема у резюме та кавері.
-
Тобто те що вони пишуть у вакансії «тільки з ворк пермітом» і мені ще його не видали - може бути причиною чому мене ігнорують?
-
Звичайно що ні. Це не є перміт. У компанії можуть навіть не зрозуміти, що то таке. HR знає як виглядає перміт
-
Це те зо Вам вислали along with visa on mail with the intention to issue work permit. По муті та бумажка з якою Ви йдете до імміграційного офіцера отримувати ворк перміт
-
Це на 3 тижні? Безкоштовно?
-
Що таке letter of introduction? Від кого саме?
-
Тобто letter of introduction не достатньо поки для них ?
-
Залежить від позиції та компанії. Але вас прямо будуть питати при скрінінгу, чи ви маєте право працювати у Канаді. Це право ви отримаєте тільки в першому аеропорту Канади
-
Тобто це правда що треба приїхати та шукати на місці?
-
Ні, не правда про ПР. Для компанії головне, щоб людина мала право працювати на території Канади. Всі, хто приїхав років 5 чи 10 тому, також починали тут з резюме та десятка співбесід. Наприклад, я мав десь 5 співбесід перед працевлаштуванням. У компанії, де я працюю, у мене було скрініг інтерв'ю, panel interview (4 людей), тривало півтори години, співбесіда із hiring manager, також десь більше години. У моєму випадку, я навіть зарплату назвав найнижчу по вилці, тільки щоб попасти в індустрію. Через рік ЗП підняли до ринкової.
-
Будь ласка, не спамте повідомлення кілька разів на день
-
Ви прям заінтригували!))))
-
Тому дійсно цікаво побачити фото того паспорта))
-
Ну в Постанові чітко прописано, що з 20.12.2016 оформлення небіометричних паспортів припиняється)) Та й взагалі цікаво, як то можливо оформити небіометричний паспорт, якщо в Реєстрі цього вказати і обрати цю опцію неможливо))))
-
Дякую. Я ніколи не цікавилась специфікою біометричного паспорту) Та й в принципі нічого не віщувало "біди" , поки не з'явилось ось це повідомлення про небіометричний паспорт😅 А тут вже почала складати пазли 😂😂😂 Тому не знаю багато чого, але тепер є надія , що у малого буде все ж біометричний паспорт😊😊😊 Дякую☺️
-
То хтось з вас тут писав статтю певно 😃
-
Та все тут нормально, то жінка невезуча. Люди 10 років проблем не мають.
-
прізвище жінки зі статті - Господарчук. Я ні на що не натякаю, але Ж)
-
З чим?)
-
А є якісь ярмарки онлайн/оффлайн вакансій?
22 Jan 2023, 08:02
2180/231321
7 minutes ago