Українська Манітоба
-
А я побажаю обом виграти лотерею і нехай Вас більше не гризуть проблеми смертних 😄
-
Ось для прикладу
-
Ні, там дійсно є credit
-
Скажіть будь-ласка чи змінюють зараз водійське посвідчення з України в Манітобі без іспитів?
-
Можливо, вони всі використовують це
-
Я за нову плачу 270
-
Ну, вони ж це називають tax credit
-
Я ще 15 за 1.5 роки не накатав 😂 Так за стаж там не так багато знімуть, буде максимум 220
-
У вас скільки стажу в Канаді? В Онтаріо, наприклад, стандартна дедактібл 1 тисяча. Якщо хочеш 500 - тариф ще більше йде догори. Про 200-300 чи нульві франшизи і мови немає. Плюс у Манітобі немає ліміту на річний кілометраж. В провінціях, де приватне страхування, такий ліміт є. Щороку страхова може спитати тебе сфоткати одометр. Якщо буде понад 20 тис км за рік - тариф піднімається ще догори. Про інше взагалі мовчу.
-
То може ну його, повертайтеся додому, до нас, у рідну манітобу. Ми вам мняса насмажемо 🙂 З днем народження вас та Василя
-
Ось пояснення, щодо, званого trade-in tax credit. Податок платиться на різницю між вартістю авто, яке купляєте і тим, яке даєте у trade-in. Тобто, ви купляєте авто за 40 тис, а ваше трейд-ін оцінюють, скажімо, у 5 тис. Податок ви будете платити на 35 тис. Тобто, ви заощадите 5,000 x 7% = $350. Не 12%, а 7%, бо береться до уваги тільки Manitoba Retail Sales Tax (RST). Якщо врахувати, що вартість трейд-ін на 40-50% занижена ділером, то така схема дуже невигідна. Авто, яке на ринку коштує 10-11 тис, вони оцінюють у 4.5-5 тис.
-
А оці калькулятори для оцінки трейд-ін на сайтах ділерів - до одного місця. Вони показують приблизно ринкову ціну. Однак, ділер дає свою, яка є надзвичайно не вигідною для клієнта. Чому люди погоджуються на трейд-ін - в голові не вкаладається. Це добровільна згода на те, щоб тебе обікрали )))