Українська Манітоба
-
Я багато разів вже писала, людям вже надоїло читати мої мемуари 😁 Давайте кратко: Медицину люблю, перша освіта медична, тому неважко мені було визначитись з професією. В Канаді прожила 3.5 роки до того як пішла вчитись (2.5 роки пішло на ПР, рік чекала на програму в waiting list). Навчання давалось важко 🤦🏻♀️не буду приховувати, писати читати багато, тест на тесті, куча assignments…короче не сумую я за Alma Mater😁 На роботі до grad nurse ставляться з терпінням:) я тепер розумію тих медсестр яки мене навчали, тепер і я вчу і теж терплю 😅 не переживайте все буде добре навчать як треба. В вас буде 15 sick days, як ви їх будете використовувати менеджменту всеодно, чи то на дітей чи на себе чи на кота нема різниці:) головне завчасно подзвонити попередити щоб вам знайшли заміну, не знайдуть - штош хтось лишається і робить за вас 🤷🏻♀️ не треба почувати себе винною (я спочатку почувалась) це життя всі хворіють і діти і дорослі, робота нікуди не дінеться;) Якось так… Хотіла написати покоротше 😁 сорі 🤗
-
Я вчилась на LPN це 2-х річна програма, так напевно десь так і візьме… Якщо на RN там 4 роки навчання. В Вінніпезі є і коледжі і university де вас навчать;)
-
Всім привіт скажіть будь ласка де можна скачати форму на дитячі бенефіти в Канаді для тих хто прожив більше 18 місяців дякую
-
Чітери 🌚
-
Я знаю багато медсестр з Філіппін підтверджують свої дипломи це треба звертатись: Або сюди… www.clpnm.ca/for-applicants/internationally-educated-nurses/choosing-the-right-application-pathway/ Або сюди… www.crnm.mb.ca/applicants/internationally-educated-nurses/
-
Додав 3 кг Ще не на дієті Вважаю поки, що єнотам треба бути круглим 🌚
-
Можливо idk, цікаво почути чи підтвердився хтось з України.
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, де можна купити вишиванку?)
-
Мені не треба work permit, тільки visitor visa