Маю пару коментарів по цьому відео, якщо комусь цікава моя думка 😁буду говорити за Манітобу, сорі не знаю як в Алберті…
1. НСА маю купу прикладів що можно знайти роботу без сертифіката НСА, можливо з сертифікатом шансів більше idk. Зі мною роблять дівчата з України як НСА без місцевої сертифікації.
2. Мова! Не можу знайти на офіційних сайтах Манітоби для LPN та RN що зарахують довідку з міста роботи, що ви працюєте в медичній сфері, говорите англійською мовою і цього достатньо…навіть більше, не бачу цієї інформації на офіційних сайтах Алберти теж. Я звичайно їй вірю, просто хотілось би побачити в очі цю інформацію… всюди стандарт або IELTS або CELBAN вимагають, навіть філіппінці всі здають тест по мові перед тим як писати вже іспит на ліцензію. Можливо я не бачу чогось 🤷🏻♀️
3. Не розумію чому жіночка пішла на LPN писати іспит, виглядає так що можно було відразу на RN, тому треба це взнавати наперед щоб не робити зайвих рухів та витрачати гроші. Висновок простий: треба іти в офіційні установи і там зʼясовувати всі деталі, головне почати! Ніхто вам краще не розкаже як воно має бути, всеодно складати іспити та отримувати ліцензію трете буде саме в CLPNM чи CRNM.
Всім вдачі та легкого отримання ліцензій! 👩⚕️