Українська Манітоба
-
Угу
-
Все буває в перший раз - добрий день, доросле життя)))
-
Ну не знаю, живого наркомана за справою вперше побачив саме тут, район поло парку )
-
То людина каже не міг з Криму поіхати,бізнес,дім,сім'я . І паспорт руцькій взяв,юо життя бентежне. Але дуже переживав за українців,аж спати не міг,і доставав з під подушки паспорт український і проклинав москалів,але жив там. І ось,Канада зробила програму КУАЕТ і це зняло з нього кайдани і він вирвався з полону ворога. А тепер каже "я в готелі Маріон прийдіть і переконайте що я не єнот". Як тут не засумувати,герой ,не інакше,стільки років під окупацією жив ,якби не КУАЕТ ще би жив років 20..Але але.
-
Та я без претензій, це на загал))
-
Це був же жарт
-
Я вже вам пояснював, якщо ви не вмієте спілкуватись поважливо , з незнайомими людьми на Ви, прошу до мене не звертатись
-
Жарти жартами, але до уваги, штрафи немалі за збитого оленя, тому вважайте)
-
Користуватись послугами ріелторів для АРЕНДИ житла немає ніякого сенсу в принципі, бо тут ріелтори цим не займаються. Ну або займаються на сильно волонтерській основі з (можливо) далеким закиданому на майбутнє, шо ви як будете дім купляти, то до цього ріелтора звернетесь.
-
Як ти збираєшся себе поводити?
-
Я його поважаю
-
Чому ви написали з великої літери???👮♀👮♀👮♀🕵♂🕵♂🕵♂
-
Ну наркомани - та й наркомани) для багатьох жителів України, це не новина і ми знаємо як себе поводити)
-
Що за дурня? - припиніть срач
-
Головне щоб не скунса
-
Хвоста вам до шапки хіба вам пришию😅