Українська Манітоба
-
Ви маєте на увазі замінити українські права на Манітобські? Так, можна.
-
А чому ви написали «Манітобські»? Вони відрізняються якось від посвідчення інших провінцій?
-
Тут є перелік країн, з яких можна поміняти. Україна в цьому списку.
-
Ніяк не відрізняються, це «жест доброї волі»
-
Так, відрізняються. Деякі провінції не дають відразу full driver license на обмін з українськими правами
-
Манітобські тому, що кожна провінція має свої права. От переїдете в Онтаріо жити - треба буде знову міняти.
-
Зараз більшість навчальних програм вже переорієнтовуються на АІ. Все буде ок. Знайти роботу, правда випускнику, буде важкувато, але все реально.
-
Якби ж я знав, я гуманітарій 😄
-
Всім гарно дякую за пояснення👌
-
Так, але ж якщо прожити 2 роки тут (чи скільки там), то манітобські на онтарійські ж можна ніби?
-
Чула думку, що в IT зараз скорочення, мовляв, не треба так багато спеціалістів, скільки є на ринку праці 🧐 Це, мабуть, про якісь не складні позиції (code monkeys)? А більш продвинуті, як на ваших чартах, потребують все більше спеціалістів? Я в цій сфері повний нуль, для сина питаю 😂
-
І українські права в Онтаріо не міняють. Треба все з нуля
-
Ось приклад 😂😂😂 АІ для роботів t.me/UkrainianCanada/2797?single
-
повезло Вам ,в мене таких немає виплат
-
Нові девайси для медицини, дрони для різних індустрій, особливо для війська та логістики, вода-повітря, автомобілі і т.п - це етап на наступні 20 років. + AI in robotics
-
теж не знаю де це, бо я в ХНЕУ вчився))
-
А я і не збираюсь переїздити і машини нема)) Я людині пояснювала.
-
Ага. Оце він хоче на «шось там про AI» йти вчитися, я його смутно розумію )) Ну коротше не треба мені втручатися, він сам шарить.
-
Потрібно обов'язково дивитися у сторону Robotics , крім самого програмування.
-
Так, тоді можна. Але спершу поцікавтесь, скільки коштує автострахування в Онтаріо. Може, передумаєте переїздити
22 Jan 2023, 08:02
218415/238723
35 minutes ago