Українська Манітоба
-
Підкажіть, будь ласка, наскільки реально стати solution architect без технічної освіти?
-
Я в школі запроваджую якраз урок «basic ai and machine learning”
-
Я читала буквально на днях прогноз, що в 2060х 60% людей займатиметься сексом тільки з роботами і це буде основний шлях задоволення сексуальних потреб. І там ще стільки плюсів цього перераховувалось, що ті 40%, хто продовжить робити це з іншими людьми - це, очевидно, ті нещасні, кого кинули їх роботи
-
Так але там також великий % AI буде
-
Медицина та освіта завжди буде в потребі
-
Ніколи не думав про це але недавно проходив personality test і мене направило в цьому напрямку 😄
-
Дуже реально якщо розуміти базові концепти. Я знаю кількох людей, які зробили успішні кар'єри як solution architect or solution analyst без computer science. АЛЕ!!! Вам обов'язково потрібно пройти спершу CS101, CS50 , щоб почати розбиратися Математичне та логічне мислення must-have
-
Ну, обережним потрібно бути кожному. Кожен думає сам за себе і щоб побільше заробити
-
До речі, робота у вигляді кота теж можна зробити)
-
Вже і фільм зняли:)
-
Питала Gpt чат про професії майбутнього, він сказав, ніщо не загрожує професіям, що передбачають емпатію і роботу з внутрішнім світом людини. Психологи, коучі, арт-терапія, тренери - то все про майбутнє
-
Не забувайте, що у вашого бойфренда досі алергія на котів 😄
-
Якщошо, то тут це також «популярно». В лапки взяла це слово, бо насправді це звичайна естетична процедура, яка жінкам «в бальзаковському віці» з певним типом старінні шкіри прям показана, щоб губи не всихали «в родзинку». Я теж колю )) Але дуже трохи, навіть не помітно. Як завжди - все треба робити з розумом і без фанатизму.