Українська Манітоба
-
Дуже реально якщо розуміти базові концепти. Я знаю кількох людей, які зробили успішні кар'єри як solution architect or solution analyst без computer science. АЛЕ!!! Вам обов'язково потрібно пройти спершу CS101, CS50 , щоб почати розбиратися Математичне та логічне мислення must-have
-
Ну, обережним потрібно бути кожному. Кожен думає сам за себе і щоб побільше заробити
-
До речі, робота у вигляді кота теж можна зробити)
-
Вже і фільм зняли:)
-
Питала Gpt чат про професії майбутнього, він сказав, ніщо не загрожує професіям, що передбачають емпатію і роботу з внутрішнім світом людини. Психологи, коучі, арт-терапія, тренери - то все про майбутнє
-
Не забувайте, що у вашого бойфренда досі алергія на котів 😄
-
Якщошо, то тут це також «популярно». В лапки взяла це слово, бо насправді це звичайна естетична процедура, яка жінкам «в бальзаковському віці» з певним типом старінні шкіри прям показана, щоб губи не всихали «в родзинку». Я теж колю )) Але дуже трохи, навіть не помітно. Як завжди - все треба робити з розумом і без фанатизму.
-
Ага, через 20 років умовний робот Петро розкладе ваш внутрішній світ по поличках за один сеанс 😄
-
Ну от приблизно про те там і було)
-
Подивимось)
-
Якщо дати йому необмежені можливості для саморозвитку, то він за декілька днів влаштує нам таке кіно, що навіть в найсміливіших фантазіях важко було уявити
-
Він каже, що ні, я питала 😂 але я теж думаю, що так
-
Думаю, що його дуже обмежують, щоб він не розійшовся